Friday, March 13, 2020

Mot 3500 kr/månad varje månad - del 1

När ett mål är avklarat får nästa definieras så att man inte slappnar av för mycket. Ingen kommer någonstans utan mod, slit och envishet så här kommer nästa mål:


Kan ju tyckas av en del att detta koncept med utdelning varje månad är löjligt, må så vara säger jag men ett sätt att göra det mindre löjligt (om det nu kan vara det...???) är att se det som EN FET JÄVLA LÖNEÖKNING!!!!!!!!!!!

Inte många som kan stoltsera med +7000 kr brutto i månaden efter en LÖNEMONOLOG. Med hög lön stannar inte mycket av en löneökning i din egen plånbok då det en gång suveräna landet Sverige har skaffat sig otroligt många onödiga utgifter (bombningar, skjutningar, vandalism i en utsträckning jag aldrig tidigare upplevt, fotbollshuliganer, hedersmord...) som VI ALLA utan chans att säga NEJ TILL DESSA UTGIFTER måste betala. 

1 comment:

  1. Jag är Jean från USA , jag hade problem med att bli gravid och föda barn efter 11år av äktenskapet, jag har varit på flera sjukhus men kunde inte föreställa sig förrän jag såg ett vittnesbörd på internet om hur Dr Adeleke hjälpa en dam med sina rötter och örter sirap.. Jag kontaktade honom utan tvekan och han sa till mig allt jag behöver göra, vilket jag gjorde därefter, till min största förvåning, jag blev gravid inom en kort period och jag är så glad att berätta för alla att jag är en mor till barn. Han är en Gud skickas så kontakta honom för alla problem på (aoba5019@gmail.com) eller kontakta honom på Whatsapp: +27740386124 

    ReplyDelete