Friday, April 9, 2021

300,000 i ackumulerad utdelning
300,000 kr i ackumulerad utdelning!!! 

April månad kommer att sätta ett nytt utdelningsrekord och månaden har fortsatt mycket starkt även denna vecka med två dagar med riktigt stora summor och en dag med en jämförelsevis liten summa (som ändå skulle räknats som rätt stor i normalfallet). Kalkyls Pengamaskin har redan, endast nio dagar in i april, håvat in en utdelningssumma som överstiger den för helåret 2020! 

Det förra utdelningsmålet, 250,000 kr, nåddes för bara en dryg vecka sedan.3 comments:

 1. Stort grattis. Tittade bakåt i din blogg och såg 200.000 kr 4/11 förra året. 5 månader för denna hundringen alltså = 20.000 kr/månad vilket är en fantastisk summa och faktiskt något som går att leva bra på även långsiktigt.

  PS Har 291.000 nu men får vänta några veckor på 300.000 kr...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Tackar US! Det går undan i skördetiden, känns nästan overkligt. Detta inflöde hade inte gjort ont om nan haft hela tiden ju. Du når också snart 300 tkr! När man smakar på summan så inser man hur enormt mycket pengar det faktiskt är, som du skrev så blir vi nog alla lite blinda stundvis. 300 tkr! Att jag redan dragit in mer än helåret 2020 svindlar också lite.

  Lästips:
  Krösus Sork drar in ca ett år i april!
  Seglaren har gjort en 0-2.1 mkr film!

  Bra att ha inspiriation o kämpa vidare.

  ReplyDelete