Wednesday, March 31, 2021

250,000 kr i ackumulerad utdelning250,000 kr i ackumulerad utdelning!!! 

Med mars månad inleddes våren i söder och så även skördetiden som startade i lördags och fortsatte mycket starkt under mars månads sista dag. Mars månads utdelningar ökade med otroliga +246% mot mars månad 2020. Det är trevligt att konstatera att pengaflödet nu har vänt och att kassan sakta men säkert byggs upp igen. Det har varit tre långa fattiga år med mestadels tomma konton. Krediten arbetas av och ligger i skrivande stund på 15.6%, egentligen är den än längre ner då de två senaste lönerna använts till kreditreglering men på ett buffertkonto utanför FIRE. Det känns skönt när nivåerna tickar uppåt. Att inslussningsrännan verkar hålla för kraftigt ökande inflöde lovar också gott!

Den förra utdelningsmålet, 230,000 kr,  nåddes för cirka 5 veckor sedan och idag klarades hela två stycken mål av på en och samma dag!


4 comments:

 1. Mycket imponerande! Kul att du uppnått ditt mål, det måste kännas bra.

  ReplyDelete
 2. Tack, ja det är riktigt trevligt! Jag har dock en bit kvar innan jag är framme på riktigt men vägen som återstår är betydligt kortare!

  ReplyDelete
 3. Ja med din portfölj på 5-6 MSEK (netto-brutto) kommer det gå fort i fortsättningen nu när utdelningarna är tillbaka.

  Min lilla portfölj på 2,1-2,5 MSEK (netto-brutto) har gett 269000 kr till dags dato.

  Vi får se vem av oss som kommer först till 300000 kr men sedan swischar du såklart förbi. Jag när 300000 kr i början av maj, eller möjligen i slutet av april.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det ska troligtvis just sätta fart nu, igår kändes det svindlande och jag går omkring med en känsla som påminner om efter tentaperiod eller övertidsperiod. Rastlös men ändå inte, trött men ändå inte osv...

   Skriv inte ner din prestation, från 2 mkr börjar sakerna ske tycker jag när man räknar på det!

   Spännande, ja vi får se US!

   Delete