Thursday, January 14, 2021

4.5 mkr

Idag tog portföljvärdet sig över 4.5 mkr! 

Detta innebär förstås att ännu en milstolpe på den långa resan har passerats.
Det är endast 6 dagar sedan 4.4 mkr i portföljvärde nåddes. 

 • 2021-01-14 (2021-01-08)
 • OMX30 på 1973 (1949)
 • Portföljvärde 4.510 mkr (4.410)
 • Arbetsvärde 5.428 mkr (5.329)
 • Buffert 10.0 tkr (10.0) 
 • Belåning 16.9% (17.2)


21 comments:

 1. Det här böjar nästan bli tjatigt :-)
  Grattis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja verkligen ZS! Ordentligt drag på börsen. Når du snart dina 15 kanske?!

   Delete
  2. Jag kan ju alltid hoppas. Jag står mest och stampar då jag saknar dom där värsta raketerna. Skyndar långsamt.

   Delete
  3. Tur det är en fin och beundransvärd hög att stampa på!

   Delete
  4. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Ja det är kul när det går uppåt. Även om vi inte äger dina raketaktier har vi ändå under 2021 ökat med 170000 kr. En välbehövlig ökning om vi ska nå målet med 3 mille detta år. Några surdegar vägrar röra på sig, t.ex. Ocean Yield, som har typ 11 köprekommendationer. Det kan gå fort när det väl rör sig, det märkte jag i Mars förra året när man tappade typ 150000 kr/dag under några dagar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det gäller att njuta och glädjas när det går bra, däremellan är det betydligt tuffare med hemska nedgångar o annat!

   Delete
  2. Hur ställer du dig till norge o finland som båda höjt källskatten kraftigt, i ditt fall påverkas ju ocean yield från 15 till 25%? Ökar du innehavet nu?

   Delete
 3. Stort grattis Kalkyl.

  Portföljen växer så det knakar :D

  Mvh Slimis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar Slimis, ja det har taktat på otroligt bra. Läste om dina rejäla förtjänster med swingtradingen, härliga och imponerande summor!

   Delete
 4. Mäktig utveckling. Är nöjd med hushållets modesta utveckling om än en bra bit i från. :) Vad har varit den mest lukrativa investeringen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallå Kristian! Några superraketer har jag egentligen inte, vilket nog förvånar en del, dvs inga Tesla och liknande som stigit flera hundra procent. Vad jag däremot har är ett antal innehav som gått upp med +50%. Just nu ligger Electrolux Professional i topp med +83% sedan köp vilket ju är väldigt roligt!

   Delete
  2. Ja verkligen! Det är ingen dålig siffra det. Intressant utveckling på den med tanke på målgruppen..

   Gick in i Azelio vid IPO:n som spruttat uppåt rejält men annars rätt milda stegringar i överlag.

   Delete
  3. Azelio ja... Jag läste prospektet och var väldigt intresserad men med gamla besvikelser för sådär 20 år sedan struntade jag i att teckna. Min fru tog mitt tips dock och är knappt 400% plus om jag minns rätt, minst +300% i alla fall!!! De ska bara klara kommersialisering och börja tjäna pengar förstås...

   Delete
 5. Alltid trevligt när folk lyckas med bra saker. Sparande är nyttig, Grattis!

  ReplyDelete
 6. Det kan det vara! Tack för kommentaren!

  ReplyDelete
 7. Hej, jag är Nira Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år slog han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom , Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformeln, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. e-post: babawalewiseman01@gmail.com du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Skilsmässor
  4) Äktenskapstavlar
  5) Bindande stavning.
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) bot för någon av de sjukdomar som du lider av
  Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem med en hållbar lösning
  via babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +2348136951551 Viber +2348136951551

  ReplyDelete
 8. KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
  Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

  ReplyDelete
 9. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com

  ReplyDelete
 10. När jag såg ett inlägg på internet som sa hur hon fick hjälp av Dr. Ilekhojie, bestämde jag mig också för att kontakta honom för hjälp eftersom jag inte hade något annat val än att jag skulle få min man tillbaka och lycka. Han bråkade med många kvinnor och han skadade mig riktigt illa. Despit allt Henry gjorde, jag älskade honom fortfarande och ville inte förlora honom. Till min största förvåning kom min man hem på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom. Jag saknar verkligen uttryck, och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Dr. Ilekhojie. Du är en Gud skickad för att återställa ett trasigt förhållande, och nu är jag en glad kvinna. hans kontaktuppgifter är Whatsapp -nummer +2348147400259) eller e -post; gethelp05@gmail.com

  ReplyDelete
 11. LGBT -gemenskap. MIN STORIE HÄR ÄR VERKLIG OCH ÄKTIG. Jag är här för att vittna om hur DR Ilekhojie som tog tillbaka min man till mig, min man gjorde slut med mig på grund av en annan man som han träffade på sin arbetsplats. DR Ilekhojie är en mycket kraftfull, verklig och unik man med speciella krafter. Jag försökte få hjälp från många platser och källor för att få tillbaka min man men ingenting fungerade men när jag kontaktade DR Ilekhojie sa han till mig att allt kommer att vara okej och jag borde vara optimistisk att min man kommer tillbaka. han gav mig instruktioner att följa och jag följde den. till min största förvåning ringde min man till mig nästa dag och började tigga mig och gråta i telefon för att förlåta honom, jag förlåtade honom och accepterade min man tillbaka och nu lever vi väldigt lyckliga som familj, DR Ilekhojie fick mig att le igen genom att ta med mig min man tillbaka till mig med sina speciella krafter inom 24 timmar ... Om du upplever några problem i ditt äktenskap, förhållande och om du har något liknande problem som detta, kontakta DR Ilekhojie nu så hjälper han dig. Här är DR Ilekhojie -kontakt: E -POST på :: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP OCH RING: +2348147400259

  ReplyDelete