Friday, January 8, 2021

Nu blommar löken - del 2

 Ett mycket kort inlägg men jag kunde inte låta bli:

-Den svenska strategin har varit en kombination av hårda regler och förbud, men det har funnits ett behov av mer träffsäker lagstiftning, säger statsminister Stefan Löfven vid en pressträff.

Jag undrar hur många i detta land som kan skriva under på att den "svenska strategin" handlat om vad Löfven säger.  Strategi? Hårda regler och förbud? Själv har jag mest upplevt alltsammans som mycket lösa rekommendationer och att det varit lite upp till var och en och vi vet ju hur det gick... Regioner som själv måste fatta ett ganska simpelt beslut om att vaccin först och främst ska användas till vårdpersonal... Det är väl en rätt rimlig chansning att om vårdpersonalen insjuknar leder det till att vårdapparaten kraschar och därmed kan ingen i slutändan få vård. Dock inte enligt FHM (de kanske har hunnit ändra sig nu?).

Att fr.o.m. den 10:e januari ha en pandemilag på plats känns definitivt äntligen som ett steg i rätt riktning, men varför tog det så lång tid att inse att den behövs och kunde behövts för länge sedan? 


1 comment:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  ReplyDelete