Thursday, August 13, 2020

3.3 mkr


Idag tog portföljvärdet sig över 3.3 mkr och ännu en milstolpe på den långa resan har passerats! Det var en månad sedan förra milstolpen.

 • 2020-08-13 (2020-07-15) 
 • OMX30 på 1793 (1770)
 • Portföljvärde 3.307 mkr (3.202)
 • Arbetsvärde 3.905 mkr (3.781)
 • Buffert 50 tkr (31) 
 • Belåning 15.3% (15.4)

3 comments:

 1. Grattis till milstolpen, jädrar var din portfölj har dragit iväg. Har för mig att vi låg ungefär lika i portföljvärde innan corona.

  Kan inte se portföljen under fliken "Portfölj", det är helt tomt under "Fonder" och "Aktier".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformuläret, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Tackar Snålgrisen! Ja just nu flyter det på bra! Tror du har rätt angående värdena. Fick ju in en del pengar då och sen har vi olika inriktning, du mest åt utdelning o jag ligger mer i mitten tror jag mellan värde och utdelning. Din portfölj pyntar betydligt mer utdelning än min.

  Portföljen lyser med sin frånvaro, orkar inte uppdatera. Har inte heller orkat flytta till google sheets så ligger kvar i excel...

  ReplyDelete