Saturday, December 5, 2020

Utdelningarna strömmar in - del 3

Utdelningarna strömmar in kanske uppfattas som en lite tramsig serie av några men för mig är den rolig och som jag skrivit många gånger förr är all typ av motivationsbefrämjande aktiviteter väldigt viktiga för mig. Det är utdelningarna som hela tiden både tvingar och hjälper mig framåt på resan. Utan utdelningar hade jag slängt in FIRE handduken för länge sedan. Det är en fantastiskt känsla att, helt passivt, mottaga utdelningar. En annan fantastisk känsla är att sedan starta upp excelarket i Microsoft's urgamla men välfungerande excel 2003 och bokföra dessa utdelningar. 

Denna vecka har Cash-in ljuden tyvärr endast avnjutits i singularis och det är tyvärr endast Atlas Copco som levererat utdelningspengar till Kalkyls Pengamaskin men en slant in blev det ändå och kampen för att slå 2019 års utdelningar fortsätter:

Inkommit [kr] / saknas [kr] / saknas [%]:

 80,260 kr / -3,817 / -4.5%

3 comments:

 1. Ja december är en tråkig månad, det är väl Dustin som delar ut, och skistar? Annars är det en massa amerikanska kvartalsutdelare som delar med sig av sitt välstånd, t.ex Exxon, IBM med flera. Härligt med utdelningar som snart når 100000 kr!

  ReplyDelete
 2. Hallå Snålgrisen! November klart bättre men ska nog komma in del välkommna slantar även denna månad. Rätt bra start för mig tycker jag med 700 kr redan. Tror det sätter mer fart den kommande veckan.

  100 tkr är rejält detta tuffa år, bra jobbat!

  ReplyDelete
 3. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

  E-post : combaluzierp443@gmail.com

  ReplyDelete