Saturday, December 12, 2020

Utdelningarna strömmar in - del 4

Utdelningarna strömmar in och även denna lördag inleddes med Cash-in ljudet i mobilen!

Denna vecka har inneburit att hela 6 st bolag (ca 2,000 kr netto!) har levererat utdelningspengar till Kalkyls Pengamaskin och kampen för att slå 2019 års utdelningar fortsätter med oförtruten energi:

Inkommit [kr] / saknas [kr] / saknas [%]:

 82,309 kr / -1,768 kr / -2.1 %







7 comments:

  1. Alltid lika trevligt när pengarna rullar in, 13 bolag delade ut till mig under veckan. Kul att vi har lite liknande filosofi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Delete
  2. Hallå NLI! Ja, det är fantastiskt kul att håva in utdelningar! Även att bokföra dem i excel är en för mig nästan helig stund. Som sagt skulle jag inte klarat av denna resan utan detta moment. Jaså, hela 13 st, det var inte dåligt inte!

    ReplyDelete
  3. Jag heter Emanuela Dino. Efter att ha varit i ett förhållande med pojkvän i sju år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves. Jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom och jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag kontaktade en trollformler som heter DR ISIKOLO som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformaren och han berättade för mig där var inga problem att allt kommer att ordna sig innan två dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig och vi löste skillnaderna och vi är lyckliga tillsammans nu. Vem som helst kan behöva hjälp av trollformaren, hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp/Viber honom på: +234-8133261196.

    ReplyDelete
  4. Tack DR ISIKOLO den största av allt för det du har gjort för mig. Jag är så glad att min älskare är tillbaka till mig och vi lever nu lyckligt tillsammans. DR ISIKOLO kärleksåterföreningsförtrollning är mycket kraftfull och effektiv och den har ingen bieffekt. Eftersom han lovade att hjälpa mig bestämde jag mig för att ge DR ISIKOLO ett försök när min älskare lämnade mig för en annan kvinna. Han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning för att återställa den kärlek och lycka för mig och min älskare som förde honom tillbaka till mig i 48 vår som han lovade och försäkrade mig. Det som gör mig mest upphetsad är att min älskare inte ens visste att han befann sig under en förtrollning som fick honom att förstöra det vi delat under åren. om du har problem med ett förhållande råder jag dig att kontakta DR ISIKOLO så får du ditt problem löst. Kontakta DR ISIKOLO idag och få ditt problem löst och om du behöver hans hjälp nedan är hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller direkt WhatsApp/Telegram eller Viber: +2348133261196.

    ReplyDelete
  5. ​Min fru lämnade mig och bad om skilsmässa på grund av den osäkerhet jag hade med henne och det ständiga missförståndet. Jag gjorde mitt bästa för att lösa saker men allt var bortom mig och jag kunde inte hålla henne tillbaka från att lämna huset. Jag sökte hjälp från hennes familj för att hjälpa mig att få tillbaka henne hem men de kunde inte hjälpa också. Jag ångrade mina handlingar och det ledde mig till depression som jag led i 6 månader. Någon kopplade mig till Dr Joe som jag kontaktade och förklarade mina problem för och han försäkrade mig om lösningen. Han drog fördel av att hjälpa min situation och följde omedelbart. Han kastade en kärleksåterförening för mig och min fru och allt var löst och problemen vi hade dött en naturlig död när hon återvände hem på tredje dagen. Nu är vi tillsammans igen och lyckligare än någonsin tidigare. mejla honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-330-694-6798​

    ReplyDelete
  6. Jag heter Estela Alexander och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    ReplyDelete