Friday, September 13, 2024

Tombolan (S)

 Ja kanske inte bokstavligt en tombola men återigen är det Bidrags- och semesterpartiet för nysvenskar (S) som skämmer ut sig fullständigt, och givetvis som oftast med den "oförvitlige och oförstående Maggan" i spetsen.

Sen TIDÖ kom fram har denna förbaskade (S) lottförsäljning varit på tal, den har dock i det tysta verkat i väldigt många år och dragit in enorma summor till (S). Kulmen har dock nåtts på senare år och med senare partiförmågor och varken Löfven, Maggan eller Damberg är utan skuld i detta. En annan totalt, i frågan, nonchalant och stöddig person i (S) är Lena Hallengren. Uttalandet hon gjorde i fredagens SR Ekonytt är talande för hur (S) ser på det mesta, allt är i stort sett tillåtet när det gäller (S) och deras uttalanden, metoder och allmänna (främst dåliga) vandel.

Lottförsäljningen har bedrivits ytterst aggressivt och många är de äldre invånarna i landet som drabbats av mycket, enligt uppgift, aggressiva lottsäljare inhyrda av (S) och tillslut i god tro har de tecknat sig för vad de trodde var en lott. Det var dock inte en lott utan det var en prenumeration på lotter som dessutom blev allt dyrare med tiden...

Vilken praktskandal! Förbaskade hyckleriparti (S)...

TIDÖ borde se till att (S) med ränta tvingas betala tillbaka precis varenda en peng de fått in på denna vedervärdiga sidoverksamhet. När detta sen är avklarat kan de ta och avveckla alternativt förbjuda (S) baserat på vad de har sysslat och sysslar med. Behövs fler argument kan man äntligen ta och ställa (S) mot väggen för det nutida högst osäkra Sverige som (S) bär absolut största ansvaret för. Lotteriföräljningen är en verksamhet som borde varit totalt tabu, men icke för Sveriges tyvärr största parti... Ja fram till för idag alltså, då de har meddelat att tombolan eller lotteriverksamheten nu ska läggas ner... Eller är det bara själva försäljningsverksamheten som läggs ner?:


Trovärdigheten är ungefär noll för detta parti numera... Tänk vad saker kan förändras...

(S) med sin partiledare Maggan som stod i Plenisalen och klämde fram några tårar för El-Haj, ja den mannen som sedermera naturligtvis fick avgå... Det verkar uppriktigt sagt aldrig riktigt ta slut med märkligheter ifrån (S)... När ska kampanjen för att väcka alla de gamla och trogna väljarna till (S), ja de som stannat i 1950-1960 talets Sverigetid där (S) med statsminister Erlander fortfarande var ett riktigt bra parti, sättas igång? Nåt för TIDÖ att sätta igång med nu direkt.

 

8 comments:

  1. Det NU osäkra Sverige är helt och hållet Regering Fredrik Reinfeld politiks Fel. Maggan samt Tobias har tagit tag i problemet och avsatt VD samt bett resten av styrelsen avgå plus bett om ursäkt. Mer än man kan säga om TIDÖ Partierna och SD med Jimmy och hans NYA Arbetar parti gjort med deras Trollkonton som lurar alla UNGA som bara tar till sig nyheter genom sociala medior.
    sossemats

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oj, här var det 180 graders uppfattning. Känns mest som om du adresserar Tombolan eller (S) lotteriförsäljning och visst, nu har Maggan och Tobias som du skriver äntligen efter diverse påtryckningar sedan 2022-09 insett att lotteriförsäljningsmetoderna nog ändå inte varit värst bra...

      Ändrar gärna ståndpunkt men du Sossemats får gärna ta och berätta lite mera om dina uppfattningar, insikter samt förståelser för vad som inträffat de senaste säg 50 åren. Visst Reinfeldt (M) är inte utan skuld, och det är egentligen inget parti alls, tänker mest då på det beklämmande ömmandet inför "pojkarna" ifrån Afghanistan men upplys gärna om hur (S) som mest varit i styrande position under dessa 50 åren inte har störst skuld, ja uppbackad av framförallt VPK och MP!
      Bortom den politiska korrektheten verkar det finnas en mycket utbredd irritation, uppgivenhet och ilska över hur Sverige utvecklats. Det är få som omfamnar våld, skjutningar, sprängningar, maffiaverksamhet samt ett framtida Sverige där en stor andel av befolkningen inte längre egentligen bryr sig nämnvärt om Sverige och dessvärre även verkar helt ointresserade av att acklimatisera och anpassa sig. Ett kommande inlägg berör t.ex. att servering av fläskkött anses diskriminerande då ingen alternativ kötträtt finns, endast vegetariskt alternativ finns och det anses alltså diskriminierande... Att "svenskar" med 0% svenskt utseende skämmer ut Sverige i stora vida världen och saboterar ett rykte som byggts upp under flera hundra år känns både problematiskt och helt galet men likväl pågår det precis varje dag...

      Det är en i mångt och mycket tragedi av stora slag som utspelat sig och som nu fullt ut spelas ut i Sverige. Hur i hela friden alla dessa problem ska gå att lösa, ja jag vet inte och jag fruktar att varken en "masterplan" finns eller ens en rimlig chans, tyvärr, om att dessa enorma och av de politiska odågorna formade problemen ens går att lösa...

      Jag hoppas innerligt att jag har helt fel men...

      Delete
    2. Sosse-svinen har förstört Sverige, ingen tvekan. Det är fakta!!

      Delete
    3. Minnet verkar vara kort hos vänstern. Under Reinfeldts period vid rodret, som åtminstone under andra mandatperioden givetvis var bedrövlig, så tävlade ju vänstern med regeringen om att vara mest invandringsvänliga. Sossarna var som hökar på regeringspartierna om någon råkade yttra ett enda ord om volymer eller ifrågasätta vilka som faktiskt var riktiga flyktingar. Rasismdebatten var galet infantil.
      När sosseregeringen sedan tog vid fortsatte man i ännu högre tempo djupare ner i diket.

      Det finns inga som skyller ifrån sig mer än sossarna vilka ständigt ägnar sig åt att flytta fokus från sådant de tycker är jobbigt att bli påminda om. Det hade aldrig hänt på Erlanders tid.
      Mvh CB

      Delete
    4. F.ö. svär sig sossarna fortfarande fria från att ha varit delaktiga i haveriet m.a.p. svensk elförsörjning. Detta trots att riksrevisionen dragit ner byxorna på dem (och tidigare regeringar) och bevisat politikernas skuld. Ett riktigt ohederligt parti är vad de är.
      Mvh CB

      Delete
    5. Hallå CB!
      Bra tillägg du gjorde. Är innerligt trött på i stort sett allt (S) sysslat och sysslar med, detta eviga förnekande och uppblåsta präktighets kommentarer. Lotteriet borde få rijtigt allvarliga konsekvenser för detta hycklarparti av rang. Elhaveriet ja,fy sjutton. Gillade din kommentar om nerdragna byxor.

      Hela det politiska etablissemanget borde startas om, det har gått för långt. Bara se unga miljöministerns struntprat och hur de nu ska försöka få ut mer icke önskvärd vindenergi med mutpengar... Få vill ha en vindsnurra i sin närhet, ännu färre vill ha vindkraftverksparker i sin närhet. Nu ska även jordbruksmark steriliseras med solparker... Vilket jävla spektakel...

      Delete
  2. Sossesvinen har sett till att jaga människor som vill utrycka sig fritt i ett land som hade yttrandefrihet, där det fortfarande i LAGBOKEN står att vi har yttrandefrihet. Fascist myndigheter som angriper medborgare som yttrar sig fritt i lagens namn och anklagar dessa för hets mot folkgrupp. För det föra muslimer ÄR INGEN enhetlig FOLKGRUPP!!! Det är ENDAST EN RELIGIÖS SEKT MED ANHÄNGARE FRÅN MASSA OLIKA LÄNDER OCH RASER. Om muslimer är folkgrupp så är även kristna det och i Sverige blir kristna blir kränkta varje dag. Desutom är ALL RELIGION LÖGN, så det i sig är i en moralisk gråzon. Men var och en får tro på vad f-n de vill, det är också del av yttrandefriheten och mänskliga rättigheter. Men det ska f-n inte drabba andra som inte vill ha med det att göra!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det var befriande rakt på Anonymous. Yttrandefriheten finns inte på riktigt längre, fint ord men var är den?
      Religion... Roten till väldigt stora o många problem. De svenska myndigheterna är sällan till för de invånare som gör rätt för sig, tyvärr.

      Delete