Friday, February 21, 2020

10.0 kr/h samt 15 tl

Den 20 februari 2020 nåddes en slags drömgräns (beräknat på R12) och det var denna:

Att varje timme erhålla 10,0 kr i utdelningar vilket ju motsvarar 240 kr varje dag!!!

Jag minns inte var jag först läste om detta uppnådda mål men det triggade mig att försöka att själv nå dit. Det kändes förstås då väldigt avlägset att komma upp i en utdelningssumma som varje timme inbringar 10,0 kr. Målet uppnåddes på rullande 12 (R12).

För mig är det ett rejält mål att ha nått fram till och jag är väldigt nöjd. Framöver ser det bra ut och nu ska förhoppningsvis alla tråkiga utdelningssänkningar räknats in, sist ut som utsatte Kalkyls Pengamaskin för ett nytt sabotage var Kindreds utdelningssänkning som i runda slängar innebar att ca 2400 kr fick räknas bort. 

Dessa utdelningssänkningar är helt klart något att ta med i beräkningen om man inte har en portfölj beståendes av 100% dividend Kings. De är tråkiga, smärtsamma och väldigt irriterande.

Nästa drömmål ligger på 13.7 kr/h vilket motsvarar 10,000 kr/mån.

15 tl betyder i klartext: 15 tusen läsare (tl).

Kalkyls lilla blogg har nu intresserat och orsakat drygt 15,000 läsningar!

3 comments:

 1. Grattis till 10,0 kr/h. Jag kollade och det är ca 7.300 kr/mån på R12 och det når jag i mars, så nära nu...

  ReplyDelete
 2. Härligt, du är också strax där US! I mars sätter utdelningarna igång på riktigt, ska bli kul!

  ReplyDelete
 3. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit lycklig med mitt äktenskap, inte förrän min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev nagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min ex man, då jag hänvisades till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en älskar stava på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag släpper hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap, så att han kan hjälpa till med bra verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... +2349020168697. Ta kontakt med honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

  (1) Sluta skilsmässa.
  (2) End Barrenness.
  (3) Lycka till stava.
  (4) Äktenskapspell.
  (5) Bli av med andliga problem.

  ReplyDelete