Monday, November 2, 2020

Mot 3500 kr/månad varje månad - del 3

 För snart en evighet sedan, 200321, nåddes målet om att varje månad erhålla 3500 kr/månad (netto), strax därefter slog Covid-19 till på riktigt och paniken spred sig över världen. Ett av innehaven som möjliggjorde denna månadssumma var EPR Properties vilket fick lämna portföljen då framtidsutsikterna såg och fortfarande ser dystra ut för detta bolag och utdelningarna varje månad tog stryk och målet var inte längre uppfyllt.

Ikväll gjordes ännu några inköp och med det säger prognosen att målet om 3500 kr/månad varje månad återigen har nåtts:


  

Vidare ser utdelningsfördelningen numera ut så här:


Jämfört med 200321 så har den svenska andelen ökat och gått över 80%. Detta är egentligen åt fel håll då jag i framtiden helst ser en allt större del av utdelningarna komma från icke svenska bolag. Någon exakt fördelning har jag ännu inte bestämt men allt över 80% är för mycket. En plan är en plan och måste självklart kunna förändras när så krävs och Covid-19 har ändrat många förutsättningar och stökat om en hel del både i tänk och i exekvering. 

Med 3500 kr/månad avklarat sätts ribban upp ett hack och nästa mål är att nå 4000 kr/månad.

 

3 comments:

 1. Om vi bara får ett rent avslut i amerikanska presidentvalet och blir av med Coronan så når du nog 4000 kr/månad redan nästa år utan problem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Ja det är mycket möjligt. Ikväll sätter det igång, mycket som står på spel.

  ReplyDelete