Saturday, December 19, 2020

200,000 kr/år

 I glädjeyran över att merparten av år 2020 nu är slut tillsammans med faktumet som oftast stavas tidsbrist höll Kalkyl helt på att glömma bort rapporterandet av en ytterst viktig milstolpe för Kalkyls Pengamaskin:

Prognosen säger nu 200,000 kr/år i utdelning


Det går fort i hockey sägs det, vad vet egentligen Kalkyl om hockey? Inte mycket faktiskt mer än att man åker skridskor, har hockeyklubbor och puckar samt hjälmar. Det pratas några obskyra ord som "offside" och liknande men i övrigt vet Kalkyl inte ett endaste smack. När Kalkyl var barn spelades det mycket hockey på egengjorda eller av naturen frysta isar, vi hade varsin klubba och en puck eller tennisboll samt oftast en hjälm av märket Jofa. Det vi också hade var en massa glädje vilket jag sällan skådat under matcher med "riktig hockey" eller under matcher i någon annan sport, för den sakens skull, heller.

Med Kalkyls Pengamaskin har det också gått väldigt fort och nu säger alltså prognosen den flyktiga att årsutdelningarna från och med år 2021 skall överstiga 200,000 kronor efter några avslutande köp år 2020!

Det är en enorm, ja för Kalkyl då alltså, summa och om nu bara den också kunde infrias. År 2020 kommer alltid att gå till historien tack vare Covid-19 och för oss FIRE-strävare, investerare samt institutioner tack vare de inställda aktieutdelningarna. Kalkyls Pengamaskin skulle år 2020 plockat in runt 130,000 kr i utdelning men med två veckor kvar på år 2020 har knappt 85,000 kr samlats in. Gammaldags, som Kalkyl är som använder procent,  så innebär det att 65% av utdelningarna faktiskt har samlats in och ett bortfall på anmärkningsvärda 35% har fått accepteras med ilska, med frustration och med ledsamhet.      

1 comment:

  1. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

    E-post : combaluzierp443@gmail.com

    ReplyDelete