Thursday, December 17, 2020

Utdelningarna strömmar in - del 5

 Denna vecka har hittills inneburit att 4 st bolag har levererat utdelningspengar till Kalkyls Pengamaskin och kampen för att slå 2019 års utdelningar har äntligen kunnat vinnas, +20 kr mot 2019 är statusen nu! Det återstår ännu några utdelningar så totalsumman kommer att öka så ännu ett inlägg eller två kommer i serien men då vinsten redan är här var jag tvungen att skriva:

Inkommit [kr] / saknas [kr] / saknas [%]:

 84,098 kr / +20 kr / 0 %

3 comments:

 1. Stort grattis! Tänk också på att nästa år kommer det förmodligen att bli ännu bättre :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar Snålgrisen! Ja det var kul att i alla fall trots allt motstånd lyckas nå 2019 års summa. Vi får verkligen hoppas att 2021 blir bättre, jag vågar inte längre ta ut något i förskott.

   Delete
 2. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

  E-post : combaluzierp443@gmail.com

  ReplyDelete