Saturday, November 20, 2021

Ynkligt och oroande

 Som avslutning på kvällen ska tyvärr återigen ett politiskt inlägg författas med anledning av:


Ja det handlar om polismannen Andreas Danman som under tjänstgöring i Göteborg skjöts ihjäl den 30 juni 2021, en 17 åring har nu befunnits skyldig enligt tingsrätten (vilket nu tyvärr som vanligt innebär att en lång och mycket kostsam följetång likt en en fars av sämsta möjliga typ ska påbörjas och som tillslut avslutas i hovrätten för x miljoner kronor av skattefinansierade pengar).

17-åringen (kräket) döms till 8 års fängelse av Göteborgs Tingsrätt. Med sedvanlig rättsgång kommer kräket om inte hovrätten ändrar domen att åter befolka gatorna i Sverige redan efter 5 år då 2/3 av 8 år blir just detta. 2/3 av straffets avtjänande är en normal och ofta förekommande tillämpning, fullständigt oklart varför någon brottsling är i sådant berättigande av strafförkortning...

Enligt tidningen Expressens artikel, läs här, är straffrabatten på väg ut (jaså, dags att vakna nu era jävla naiva nö.t.r):


Sen Kalkyls inlägg, läs här, har tyvärr verkligheten överträffat dikten så att säga... Den korta senaste tiden har tyvärr och mycket beklagansvärt (samt inte alls skattemässigt korrekt då detta INTE ÄR VAD KALKYL och säkert inte heller DU BETALAR SKATT FÖR) hänt i Sverige:

 • fall från hög höjd
 • mord 
 • sprängningar
 • sharia-lagar tillämpas och förordnas av politiker
 • barnmorskevård som bokstavligt talat förstörts av politiker och idioter till "ledare"
  • Till er hårt och troget arbetande barnmorskor framför Kalkyl sitt tack för de förlossningar som ni bidraget till och som var positivt minnesvärda. Era "ledare" kan säkert inte, precis som i så många andra yrken, inte ens utföra 10% av era dagliga sysslor. Så vad är det dessa nollor till "ledare" tillför egentligen? VAD?
 • polismakten erkänner att DE INTE HINNER MED (läs DOS attack)
  • ja det har vi vanliga svenssons ju både vetat och känt av under en mycket lång och tråkig tid. Polisen hinner inte med och bl.a. vardagsbrott som stölder och annat har magiskt transformerats till försäkringsärenden... En normal och fungerande "ledning" hade här satt in alla tillgängliga resurser och i detta specifika fall helt enkelt sett till att fler poliser kom ut på gatorna istället för att gömma sig bakom sina skrivbord...
 • polisman angrips och blir misshandlad under tjänsteutövning (sparkad i ansiktet flera gånger)...
Det är en mycket mycket obehagligt, skrämmande, olustig och hemsk utveckling som tagit fart i ett Sverige där styret antingen somnat in eller kn....t ner sig på Stureplan i Stockholm... I ett Sverige där Mannen som inget ångrar (Stefan Löfven) får stå som modell för politikernas usla handlande de senaste åren.

Men var lugna, med Maggan Andersson vid rodret höjs skatterna och
alla problem kommer därmed att försvinna!!! Rösta på S.....

Då ironi kan misstolkas: 

Rösta för tusan inte på S och Maggan. det räcker liksom nu.....


3 comments:

 1. Har inte bestämt mig...för vad jag ska rösta på ;) Har du bestämt dig ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallå! Nej, inte riktigt säker. Inget är helt bra ju (som vanligt). Lär bli M eller SD tror jag.

   Delete
 2. NLI: ska vara 100% transparent, det blir SD. För 10 år sedan häcklade jag de som ville rösta på SD men inte längre... Det mesta i ankdammen Sverige har gått åt helvete och en röst på SD säger att:

  Nu är det fan ta mig nog!

  ReplyDelete