Friday, November 12, 2021

Drömgräns nådd

 Drömgränsen som vid resans början mest kändes just som en dröm har nu nåtts:

250,000 kr i nettoutdelning
år 2021


 Kalkyls Pengamaskin jobbar på för fullt och visar inga tecken att bromsa in, året är inte slut än och utdelningsmässigt finns det faktiskt en del rara slantar kvar som ska ledas in i Inslussningsrännan!


Nästa mål att nå är +200% nettoutdelningar jämfört mot år 2020. Även detta mål kommer att kunna nås inom kort.

Veckan har varit mycket lång, den har varit dryg, drygare och än drygare idag fredag. Den har släpat sig fram och jobb#1 har knappast varit en dans på rosor (sällan det är det nuförtiden tyvärr). Det ena efter det andra problemet har dykt upp och krävt ordentliga insatser. Ibland när problemen bara avlöser varandra uteblir oftast skratten, det räcker liksom... Det blev en överraskning då veckan inledningsvis inleddes mycket bra men sen gick det rakt utför alltså. Nåja, äntligen fredag passar verkligen bra denna vecka. Som helhet har veckan egentligen varit mycket bra, det har hänt och blivit mycket gjort. Att dessutom börsen dessutom visat sig på sin gladare sida har inte direkt gjort ont och portföljen står nu på ATH! Den största glädjen och förnöjsamheten tillskrivs dock utdelningarna då portföljvärdet är av sekundär betydelse.

Det har varit en trevlig vecka på annat sätt också då många kommentarer ramlat in, bl.a. på inläggen:

 • En hyllning och ett tack där polismannen under aliaset Tillsats skrivit ännu en mycket intressant kommentar som ger lite mera insyn i polisarbetet och den verklighet som där utspelas. 

 • Varning för S - bli inte lurad som fått många läsvärda och intressanta kommentarer. Tack som vanligt till Er alla som orkar och vill (på de politiska: vågar) kommentera!

Det var i stort sett dags att lämna bloggen och läsandet av andras förträffliga bloggar då Kalkyl begick misstaget att kolla Expressen för en sista kontroll över dagen, tyvärr som vanligt var det mest tråkigheter och Herr och Fru Svensk, det är verkligen dags att vakna och engagera sig i samhället utanför den personliga lilla sfären (och studsmattan?):


Klockrent tangerande dagens Kalkylinlägg alltså...

Vad fan händer? 6 comments:

 1. Riktigt bra! En kvartsmiljon per år i utdelning är inte fy skam. Vilket mål har du för 2022?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallå ZS! Tackar, nej det är ju en för mig helt underbar summa! Tror knappt att det är sant men excelbladen de mina ljuger inte. För 2022 har jag inga explicita mål men ett indirekt mål är förstås att inte gå under året tidigare så 250,000+ kr!

   Delete
  2. @ZS: kvartsmiljonen smäller högre än 250,000 kr även om förstås båda både uttrycker samma sak och är beundransvärda!

   Kvartsmiljonen i nettoutdelningar alltså! Ja du Kalkyl, det tar sig!

   Delete
 2. Bra jobbat Kalkyl !! Nu har du verkligen fått snurr på tombolan... ;)

  ReplyDelete
 3. Tackar NLI, ja det snurrar på så bra att jag knappt tror på vad jag bokför! Underbart!

  ReplyDelete
 4. Stora eller oväntade utgifter kan smyga sig på vem som helst. Att få ett personligt lån för oväntade ekonomiska svårigheter kan vara svårt, även utan att dålig kredit tynger dig. Vart kan du vända dig när du behöver ett lån i hela Europa? Svaret är CREDITMUTEL via creditmutelhome@gmail.com!

  När oväntade utgifter dyker upp på din tröskel, låt CREDITMUEL hjälpa dig att hitta skydd. Ett lån från denna fantastiska organisation kan vara lösningen du behöver för att hålla dig från att bli överväldigad när utgifterna i vardagen börjar hopa sig. En perfekt lösning har erbjudits dig idag, ansök om ett lån idag från 3 000 till 5 000 000 euro med en årlig ränta på 5 %. Ta chansen på en gång och kontakta vår snabbsvarspost via creditmutelhome@gmail.com. Vi har alltid öppet.

  Livet kan vara svårt och det är därför vi är här för att minska trycket. Att ta ett lån genom CRREDITMUTEL är supersnabbt och enkelt. Oavsett om det är ett privatlån, billån eller företagslån är vårt mål att vara det bästa onlinelånet i Europa. Upplev ett nytt och bättre sätt att ta ett lån när du kontaktar oss via creditmutelhome@gmail.com.

  ReplyDelete