Thursday, May 5, 2022

Tid

 Tid eller rättare sagt brist på tid är väl något som de flesta känner igen och drabbas av allt som oftast. Klockan hann denna dag bli 20:35 innan den första riktiga egentiden kunde fås. Det finns andra dagar då den först infinner sig efter 22:30. Med stigande ålder har även kvällarnas godnattid fått lov att skäras ned... Idag har det igen varit mycket, med familj är det nästan alltid mycket. Nåja, tillslut blev det så äntligen dags för lite tid åt jobb#2 denna kväll. Börsen har denna dag verkligen bjudit upp till dans. Det är tvära och mycket stora rörelser mest hela tiden. Tror det är väldigt lätt att bränna sig som trader men all beundran åt de som klarar av det. Kalkyl kör ingen trading alls utan bygger för framtiden. Det kliade i fingrarna igår dock men det blev inget gjort och det var bra för det hade inte gått vägen. Idag fortsatte kurserna nedåt efter att först ha visat på en bra uppgång.

Det blev dock en affär gjord idag ändå, fast alltså inte av tradingkaraktär. Dagens var mer en present till Kalkyl självt som tack för bra utfört arbete. Återigen bröts inköpsstoppet men... 

Blogger har tyvärr lyckats att sabba kommentarsmöjligheter från mobilen, har flera gånger råkat ut för att kommentarer inte kunnat publiceras och det verkar vara så att om kommentaren är "lång" så går det inte via mobil. Suck, precis som vanligt alltså, mest klydd och nya buggar som jämt och ständigt introduceras när saker ska "förbättras".

Axfood kom idag med erbjudandet om teckningsrätter inför kommande emission och givetvis inget Kalkyl missar. Blir en liten tillökning till Axfoodinnehavet och på nuvarande kurs innebär det en rabatt om cirka 70 krs.

Skickar dagliga tankar till bloggkollegan NorthernLightsInvestment (NLI) och hoppas att kraftkarlen (200kg i bänk!!!) från Norrland snart återkommer i bloggosfären.

Slut på bloggandet och rask återgång till Mästerexcelarken! 

No comments:

Post a Comment