Saturday, November 19, 2022

Paus?

 Igår kom INGEN utdelning, besiktning på Inslussningsrännan gjordes men inga yttre fel kunde upptäckas. Det var därmed självklart att det skulle catchinga lite i mobilen i morse men, nej, inte ett ljud.  Vad i hela friden står på, är det måntro Ingves som utkrävt global "utdelningspaus" eller vad? 

Klockan 0841 avskrevs både hela idén och förväntan. Morgonen blev inte alls som den var tänkt, nåt var allvarligt fel. Kindred skulle ju dela ut den 18/11 enligt uppgift... Väl igenom halva kaffekoppen som tröst pratade vi lite om Pengamaskinerna jag o frun och då plötsligt upptäcktes att ISK/KF kampen gått kraftigt vidare och även om fortfarande fördel KF var försprånget endast en liten cirka tusing. Nåt hade definitivt ändå hänt denna morgon trots uteblivet catching ljud! Jodå, det hade verkligen hänt saker under morgonen trots uteblivit catching och utdelning ifrån både Kindred och XACT Norden högutdelande hade slussats in. Ordningen och därmed full glädje under resten av lördagsfrukosten!

Snöväder luktar luften och det är bitande kallt, jaja NLI och LD skratta inte alltför mycket nu, med runt +1.0C. Bitande kallt därför att vädret är i Skåneland där hög luftfuktighet och kraftig blåst tillför en hel del i form av just upplevd kyla, så! Om lite härlig snö kan få dala ner under kvällen blir det en långpromenad som vanligt för att välkomna och njuta av det första snövädret. 

Lördagen har hunnit nå eftermiddag och Kalkyl har äntligen kunnat slå sig ner en stund framför det trogna Excel och utföra lite hederligt bokföringsarbete! Medans bokföringsarbetet klaras av njuter Kalkyl av ett svagt och snabbt vinande ljud från en tvättmaskin som efter reparationen för några veckor sedan låter minst lika bra som en ny sådan.2 comments:

  1. Jag fick inte heller något catching igår trots att en hel del utdelning trillade in. Glad för pengarna så klart men man vill ju ha ljudet också.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det var riktigt trevligt med att utdelningarna trots uteblivet catching kom in igår, du hade rätt vad gäller ETF:er för totalsumman i Avanzas sammanställning gick upp igår också tack vare att XACT inte räknas in före utdelningen.

      Delete