Tuesday, January 3, 2023

Ready, set and go!

 Då ett nytt år nu inletts kräver Mästerexcelarken en liten arbetsinsats. Den är nu gjord och de olika arken för bokföring av utdelningarna är därmed redo att tas i bruk. Kalkyls Pengamaskin har redan tagit emot några utdelningar på det nya året och redan imorgon kommer den tillhörande Inslussningsrännan att få bekänna färg då många tusenlappar ska välkomnas in.

På jobb#1 har det rivstartats och mycket har redan blivit gjort, igår avslutades arbetet med den där välbekanta och ibland förekommande känslan och irritationen över att en sak inte lyckades att bli klar eller ens kunde fås att fungera ordentligt. Med utvilade ögon samt en stunds tankearbete som utfördes i huvudet innan inloggning på jobb#1 gjordes, jaja den tiden innan räknar Kalkyl absolut till arbetstid, löstes alla gårdagens problem och fick sina respektive förklaringar till varför det inte ville fungera igår trots klanderfri kod. 

Middagsmaten bereds nu i ugnen och det går således alldeles utmärkt att ta en stunds arbete framför Mästerexcelarken tillhörande Pengamaskinen och jobb#2. Börsen har tydligen och uppenbarligen varit på gott humör den med under dagen vilket inloggningen på Avanza visade! 

Med detta inlägg kan det alltså konstateras att året 2023 nu har inletts på riktigt och att slitet får och kommer att få fortsätta i både jobb#1 och jobb#2 även detta år. Inga planer på något annat finns, ja i alla fall inte några konkreta sådana utan det är då mest frågan om allmänt flummeri kring FIRE, dvs allt är precis som vanligt!

Åter till utdelningsbokföringen och Mästerexcelarken!  

4 comments:

  1. Ja, nu kör vi jobb#2 ett år till vilket hela tiden varit min plan (+2024 och del av 2025).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo det har varit min med, tom 2024 sade ursprungsplanen eller förhoppningen. Just nu pendlar allt mycket fram och tillbaka, vill jobba, vill inte jobba osv.
      Men ja, nu kör vi!

      Delete
    2. På Djurparken vill jag inte jobba mer alls - där pendlas det inte alls! Kanske det kommer ett inlägg om positiva förändringar om miljöombyte på den punkten snart och då kan allt förändras.

      Delete
    3. Jag förstår, rätt skönt slippa pendling i tankarna ju, haha!

      Delete