Saturday, December 31, 2022

Gott nytt år

 Årets sista dag innebar lite arbete på jobb#2! Det är roligt när den fria viljan leder till utfört arbete så som det oftast sker i jobb#2. Lyckligtvis sker även detta fortfarande ibland i jobb#1 vilket också är fantastiskt att konstatera. 

Den sista utdelningen för Kalkyls Pengamaskin har bokförts för år 2022 och resultatet blev:

Efter att en task-force tillsatts, exekverat och därefter levererat till styrelsen där Kalkyl är ordförande har beslutet fattas och en bock kommer att skrivas för "Årsutdelning 350,000 kr". Det blev stolpe-in men avrundningen talar sitt tydliga språk!


Jämfört med nettoutdelningssumman för 2021 blev ökningen 29% för 2022!

Kampen mot den första nettoutdelningsmiljonen går nu in på sista delsträckan och mellanresultatet ser ut så här vid årsslutet:

Kalkyls Pengamaskin kommer att rivstarta direkt efter nyår i vecka 1 där många sköna tusenlappar kommer in och en ny 10,000 kronors stolpe bör kunna nås!

Avanza har blivit klara med den alltid lika fina årssammanställningen och resultatet för Kalkyls Pengamaskin manar till ödmjukhet, glädje och annat:


Detta blev årets sista inlägg och med det:

Gott nytt år!


6 comments:

 1. Bra utdelningar och bra tillväxt Kalkyl !! Å Gott Nytt År till dig och familjen !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är en alldeles fantastisk årssumma och jag har svårt att ta in den på riktigt, ofta säger jag här hemma 250 tkr istället och missar då 100 tkr... Det är en revansch ifrån de då eftertraktade 25 kr/h på sommarjobbet i fast timlön vilket jag hade ytterst sällan och istället oftast gick på ackord (bättre betalt dock), de 350 tkr/år svarar mot hela 40 kr/h VARJE timme!

   Gott nytt år NLI och hoppas ditt hälsoläge fortsätter att förbättras!

   Delete
 2. Grym prestanda och önskat dig ett gott fortsatt lönsamt 2023

  ReplyDelete