Saturday, February 3, 2024

Lördag

  Som ofta blir den inte som förväntats, det betyder dock inte att den inte blev bra och ja den är inte slut än. Fint och soligt väder med frisk vind betyder att utomhus var en bra plats att befinna sig på.

Det blev kick-bike renovering idag. Familjen har några sådana och framfarterna kröns ibland av diverse hoppakrobatik. Hopp betyder stora påfrestningar på en konstruktion som inte är helt avsedd för sådant, ja även om det är barn som hoppar alltså. Kullagerna mår inte helt perfekt och några ifrån ett kärt innehav vid namn SKF är det inte frågan om... Nåväl, även hjulen slits ordentligt vid flitig användning. Rost har gjort gjort sitt intåg på vissa delar och ja det blev i +4C utomhus lite meckande idag igen. Några nya hjul (innebär också nya kullager då de sitter på hjulen när dessa köps) monterades och några hjul/kullager smordes upp efter rostavlägsning. Även några ytskick blev prydligt borstade med roterande stålborste.

I ugnen ståtar kvällens middag, Lasagne, som efter en del om och men nu blivit ännu en paradrätt i vilken Kalkyl får MVG. Bloggkollegan NLI:s (Northernlightsinvestment) blogginlägg om diverse maträtter hade tillslut där för nåt år sedan gjutit tillräckligt med mod i Kalkyl för att en gång för alla göra upp med fobierna mot att laga Lasagne och numera går även Lasagne på ren rutin och mycket god blir den också, tack NLI! 

Även om lördagen innehållet en del så har utdelningsbokföringen inte blivit gjord ännu, ja det har den faktiskt inte blivit sen den 18/1 så det finns lite bokföringsarbete att pyssla med nu en stund!

Över till Mästerexcelarken alltså!

No comments:

Post a Comment