Saturday, April 6, 2024

v14

 Ännu en fantastisk utdelningsvecka under den pågående stora Skörden har gett resultat i kampen att ta ISK till Avanzas lägsta ränta:


Trendlinjen har flyttat slutvecka från v20 till v17, troligtvis (prognosen säger alltså!) behövs dock hela x-axelns tid. Det är rogivande och uppfriskande på samma gång att se hur inflödet ökar på saldona dag för dag. Det är här magin med utdelningar kickar in på riktigt, man sitter still och ser hur pengarna rullar in! 

6 comments:

  1. Då slår du några flugor i samma smäll. Minskad belåning och njuter av magin med utdelningar när det är som bäst.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja verkligen NLI! Det känns underbart att se belåningen minska med besked.

      Delete
  2. Största utdelningen i kronor denna vecka stod Volvo B för. Kul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volvo satt fint liksom Swedbank! Riktigt kul med feta utdelningar!

      Delete
  3. Ja det har ramlat in fina utdelningar redan. Har väl fått in en 75" eller så, som ska sättas i arbete. Kommer att ligga på en 12% i belåning framöver, inget som jag ligger och svettas över. Så länge man investerar i bolag med bra belåningsvärden är en hävstång en vetig komponent i ens investerande.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Härligt Snålgrisen! Rejäl summa! Håller med, 12% inte så värst mycket. För min egen del skall alltså portföljbelåningen ändå tas ner nu, längtar efter R1 nivån som jag kallar Avanzas lägsta ränta. 0% var den som du minns innan men nu 1.99%, klart trevligare än vad jag har nu på R2 med 3.89%. Blir en bra sparad slant varje månad, per 31/5 hoppas jag att jag nått dit!

      Delete