Friday, May 10, 2024

Skola i förfall

 Ingen tanke alls på något inlägg idag men snabbspolning av nyheterna gav svart på vitt hur illa det är i den svenska skolan nuförtiden, OS-guldmedaljören Stefan Holm blir anmäld för misshandel på sin allra första arbetsdag som lärarvikarie...:

På Expressen, läs här:

– Det var väldigt stökiga lektioner allihop. Jag har aldrig upplevt något liknande, säger OS-guldmedaljören till tidningen. 

Under sista lektionen blev det bråk mellan Holm och ett par elever och Holm tar då hårt i en av elevernas överarm. 

Holm gjorde väl antagligen vad de flesta normala människor hade gjort med syfte att försöka få kontrol. Tilltaget var förstås i Sverige helt fel där istället rekommendationerna nuförtiden är att alla elever och lärare ska utrymma salen och låta den eller de som stökar och förtör fortsätta tills de själva lugnar ner sig.

Kul dag på jobbet för Holm och välkommen in i en helt ny slags verklighet signerad pajaslandet Sverige där ingenting snart fungerar normalt längre. Eleven får nu kanske skadestånd, saft och bullar och fri hemvistelse i nån vecka för att bearbeta traumat. Ingen bryr sig om vad eleven gjorde innan Holm tog taget...

För skräckartad läsupplevelse rekommenderar Kalkyl boktipset: Brottsplats skolan 

2 comments:

  1. Tyvärr, samhället är sjukt på så många plan att jag snart ger upp. Kolla bara i Malmö alla jävla pajasar som går runt och ropar skällsord mot Israel, den enda fungerande demokratin i hela Arabien. Ska det behövas sådana enorma säkerhetspådrag i "lilla trygga Sverige", som mormor alltid sa...? Visst, jag är inte helt med på den taktik som Israel använder mot Hamas, det ska jag erkänna. Oprecisa flygbombningar är inget man ska pyssla med i tättbefolkade områden. Däremot undrar jag var alla dessa idioter fanns när hamas slaktade några tusen israeler? Då var det tyst på gatorna. Jag är stolt över Billström med flera som rakryggat står upp för Israel, och skiter i vänstern och deras sjuka vurmande över palestinierna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enig Snålgrisen, man orkar snart inte mer. Vilken soppa våra folkvalda odågor satt landet i... Och där "vanligt" folk får uthärda och kämpa sig igenom allt som förändrats medans eliten håller sig undan.

      Helt motståndare till sådana säkerhetspådrag kring importerade konflikter och de som ställer till och uppviglar och bråkar borde få kollektiva respass hem.

      Hela vänsterblocket gör mest bort sig i precis alla frågor snart. Och där de inte direkt gör bort sig ljuger de väldigt bra, t.ex. om att TIDÖ monterat ner sjukvården... Jaså, den har ju undan för undan monterats ned i sådär 30 år med S i majoritet under denna period... Men svenska folket verkar inte vilja ta in fakta och stödet för vänstersidan är tyvärr åter i majoritet. Totalt stötande obegripligt när de som vill kan se vad TIDÖ faktiskt försöker med, att rensa upp i eländet...

      Delete