Saturday, September 21, 2024

Mikael Damberg (S) - del 2

 Denna präktiga och född (och kanske tvingad?) in i Bidrags- och semesterpartiet för nysvenskar (S) av sina föräldrar som verkar gett en hel del av sina liv till (S), ja så som man gjorde förr och med all heder då (S) då var ett bra gediget, rejält och föredömligt parti för de flesta:


Självklart förstår vi alla att Damberg inte vågade göra uppror mot de båda föräldrarna och därmed förblev (S) troget. Vi förstår, men... Så gick även Kalkyl fel i många år...fast egentligen gicks det inte alls fel, gamla (S) var bra medans det nya (S) mest är en katastrof på de flesta plan... Tyvärr. Partiet (S) var i många år föredömligt och verkade för ett bättre Sverige och för ett bättre liv för allmänheten, i dag gäller detta inte alls längre och i alla fall inte för den infödda befolkningen i Sverige... Tragiskt, tyvärr och sorgligt är det... Det är dags att revidera synen på (S), ja om inte lotteriverksamheten fällt avgörandet så läs vidare här och gärna på många andra källor. (S) är inte alls vad det en gång var eller nu påstår sig att vara... 180 graders sväng i kärnkraftsfrågan (1 vecka innan valet) och i NATO. Att (S) politiken sen gett oss det otrygga, sargade och segregerade Sverige kan efter lite studering förstås som fakta när skyglapparna tagits bort. Är dina borttagna än?

Damberg (S) angriper det mesta som TIDÖ partierna framställer och föreslår, givetvis även den nyligen presenterade budgetpropositionen ifrån Svantesson (M). Kalkyl ämnar om ork och intresse samt tid uppbådas, ja tro inte det alltid är värst kul eller ens särskilt givande att sitta här och skriva på bloggen med kommentarer i ental även på inlägg som kräver mycket efterforskning samt skrivtid och hur länge denna ork och intresse kvarstår för att föra fram alternativa budskap är högst osäkert ju mer tid som passerar, slå ner några rader kring budgeten också.

Damberg kritiserar det mesta och använder starka uttryck: 

  • budgeten är ett hån mot vanligt folk
Med detta uttalande befäster Damberg att de som:
  • utbildar sig 
  • jobbar hårt
  • kämpar och sliter i ur och skur, dag efter dag, år efter år... samt strävar uppåt inte kan räknas in till "vanligt folk"
  • på ett sätt var detta ingen nyhet ifrån Bidrags- och semesterpartiet för nysvenskar (S) som en gång där för många många år sedan var just ett parti för arbetare. Numera är det, som Kalkyl menar med Bidrags- och semesterpartiet för nysvenskar, mest ett parti som värnar alla de som ingenting vill, kan eller orkar. En total skandal på ren klingande svenska. Så långt har tramsandet, fantasiserna och detta WOKE-samhälle fått lov att gå alltså. Alla mindre bemedlade eller med noll ärlighet eller hederlighet är de som förs fram, premieras och "hyllas" likt hjältar för att de klarar gå til ICA och handla eller tigga till sig högre bostadsbidrag. De andra ska tydligen skämmas, de tjänar ju för mycket... Det är fel på dem...
  • De riktiga hjältarna dock är de riktiga Samhällsbärarna ((fras ifrån Leif GW Perssons bok med samma titel fast där de oäkta "samhällsbärarna" var de politiska odågorna som ägnade sig åt sex med minderåriga i större skala (Leif GWs debutroman hette Grisfesten). De som missat dessa böcker bör läsa dem, de skrevs som en ren hämnd, provokation och antagligen uppgivenhet över hur svinigt samhället var redan där på sent 1970-tal. Sittande statsminister Torbjörn Fälldin (C) dementerade plausibelt allt 1978 tillsammans med Olof Palme (S) (se bild längre ned). Bordellmamman, Justitieministern Geijer samt Statministern Palme och Fälldin kan surfas kring detta) som varje dag pluggar, jobbar och gör rätt för sig. Som i dagens Sverige tvingas stå ut med massor med märkligheter, t.ex. sprängningar, skjutningar, maffiaverksamheter, höra nyheter på knagglig svenska, bita ihop när barnen säger att de ätit "potatisbullar med sylt utan fläsk" eller serverats fallafel eller nån annan utländsk rätt eller soppa kokad på nästan en spik... Som är i underläge och tvingas höra hån, skratt och annat över den kristna tron eller ursprungstron i Norden (Asatron).  Eller "vi hatar svenskar"... Gängkriminaliteten startar tidigt i vissa grupper och Walla, bror och mannen hörs redan i småskolan numera.
    Det är faktiskt så det är numera, tyvärr. Snorungar på 6,7 eller 8+ år som skriker "fuck you", "knulla dig" eller "sharmuta" eller "sug min kuk" eller "horunge" eller ... (ja inte till skrivande dock för då ...) på skolmark och dessutom under skoltid. Inte konstigt att ungarna använder ord som man ryggar tillbaka inför när man hör... Nån pedagog eller psykolog jobbar visst med attityden. Det verkar gå så där, milt uttryckt...
    På 1950-talets Sverige hade hurringen genererat öronsus samt antagligen en fläskläpp samt kvarsittning och mer. Idag... Vi jobbar på det...  

    (Bilden kopplad till Bordellmammam etc fick visas här)

Nej Damberg, stora uttalanden oftast men om du nu värnar så mycket om den lilla människan så förklara då:


142,000 kr/månad. Enligt Kalkyl är du en fin kandidat att avsätta en stor del av din alldeles för höga lön och bidraga till insamlingen för värnandet av de som inte mycket gör för egen maskin. 

Med nu lagd budgetproposition kommer du att tjäna knappt 3000 kr/månad extra. Men visst för dig spelar väl 3000 kr/mån med den fantasilönen inte någon större roll och då är det för dig och ditt ruttna lotteriparti (S) bättre att opponera och skrika om felaktiga skattelättnader...

Men Mikael Damberg (S) ta och försök att öka på din trovärdighet, ta gärna med dig många fler kollegor ifrån vänstersekten som du ingår i och tyvärr sällar dig till:

  • statuera ett exempel genom att i praktiken halvera era löner, ta halva er lön efter skatt och skänk till t.ex. Svenska Kyrkan (som dock tyvärr mest verkar ha bråttom stödja Ibn Rushds, läs här, verksamhet, alldeles oklart varför men kanske Ibn Rushds stött Svenska Kyrkan?)
  • du med jämlikar kan också förstås bara skänka halva din nettoinkomst till Radiohjälpen, postgironumret hittar du med Google.
  • en annan fråga som du kunde tagit uti med är Anna Borgs groteska månadslön som VD på statliga Vattenfall... Varför ska skattebetalarna beala för en sådan fantasilön tycker du? 1,450,000 kr/mån... Även din egna fantasilön, för många inklusive skrivande, är ju ringa (nåja, ordförståelsen i Sverige idag är låg så: löjligt liten) i jämförelse med Anna Borgs... Denna lön är ett direkt hån mot skattebetalarna Mikael Damberg (S), kanske fogade du ordet 'hån' till fel ställe? Kalkyl lovar göra ett minst lika bra jobb för, ska vi säga halva summan? Det är en garanti ifrån Kalkyl, vågar du syna Mikael Damberg?

No comments:

Post a Comment