Monday, February 3, 2020

Avkastning: Akelis pref

Akelius pref aktier var tänkta att ägas länge och jag hade 2 månader innan meddelandet om inlösen lyckats nå upp i ett trevligt antal.

Jag var ägare i ca 15 månader och de första inköpen handlade om några få stycken per inköp. Tillslut hade jag fått ihop 200 st där en del handlades strax över inlösenpriset.

Affären slutade med en avkastning om 4.3% (3.4%/år) vilket ändå inte är helt dåligt även om det naturligtvis kunde varit bättre, innehavet byggdes ju upp under hela denna tidsperiod:


3 comments:

 1. Hade preffar tidigare och gillade den höga DAn. Gillade dock inte att de saknar tillväxt. Inte heller att de ibland var högre värderade än inlösen eller helt plötsligt bara löses in och man får leta nytt objekt igen. Jag tänker mig ju välja företag som jag kan ha i årtionden.

  ReplyDelete
 2. Håller med US, jag fick lite tvångssyndrom vad gäller preffar. Har de jag ska nu och de får ligga o förhoppningsvis jobba in pengar.

  ReplyDelete
 3. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit lycklig med mitt äktenskap, inte förrän min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev nagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min ex man, då jag hänvisades till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en älskar stava på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag släpper hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap, så att han kan hjälpa till med bra verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... +2349020168697. Ta kontakt med honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

  (1) Sluta skilsmässa.
  (2) End Barrenness.
  (3) Lycka till stava.
  (4) Äktenskapspell.
  (5) Bli av med andliga problem.

  ReplyDelete