Thursday, November 19, 2020

Utdelningarna strömmar in

 Det har varit storm i stort sett hela denna novemberdag. Solen visade sig en liten stund i morse men försvann ganska snabbt igen och ersattes av regn som övergick i skyfall och som slutade med hagel! Kvällen är bitande kall och de hårda vindarna sänker den upplevda temperaturen många grader, ingen nämnvärd värme alltså.

Vad som däremot värmer är alla utdelningar som strömmar in, hela 130 st utdelningar har hittills mottagits under 2020. November har blivit en hittills mycket bra utdelningsmånad och redan 19 dagar in i månaden har knappt 10,000 kronor (netto) strömmat in!!!

Det är med allt större spänning jag bokför utdelningarna för år 2020 och just nu ser det ut så här:

I skrivande stund 79,033 kr mot 2019 års total om 84,077 kr.

Följaktligen ligger utdelningarna nu på -6.0% mot förra årets och det är en förbättring mot 201110. Det kan gå att i alla fall nå upp till samma summa, men det återstår ännu att se. Imorgon ska det komma några fler utdelningar så även fredagen blir ju trevlig och därmed fortsätter inknappningen mot år 2019. Det är en härlig känsla att bokföra utdelningar och för ovanlighetens skull så är alltid mer arbete välkommet då det innebär att mer pengar kasserats in!


No comments:

Post a Comment