Saturday, December 19, 2020

Utdelningarna strömmar in - del 6

Utdelningsveckan avslutades starkt med utdelning även denna lördagsmorgon! Det har blivit en fin vana att inleda lördagar med utdelnings Cash-in ljudet i telefonen! Veckan summerar till 6 st bolag som har tagit sitt ansvar och visat respekt mot sina aktieägare och därmed levererat utdelningspengar till Kalkyls Pengamaskin! I runda slängar håvade maskinen in netto 2,500 kr!

Inkommit [kr] / saknas [kr] / saknas [%]:

 84,809 kr / +732 kr / +0.9 % 5 comments:

 1. Nästa år blir spännande. Får se om jag klarar mitt mål på +50% utdelningsökning 2021 vs 2020. Bara att fortsätta pumpa in kapital...

  ReplyDelete
 2. Det blir det verkligen! Lite glädje kan skönjas angående bankerna och FI som sagt 30% istället för ecb's 15%, men det är knappast lönt att glädjas förrän utbetalningarna gjorts.

  %50 låter som ett rejält mål!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det har jag missat, har FI uttalat sig om vad bankerna bör dela ut? 30% av normal nivå, eller 30% av vinsten?

   Delete
  2. 30% hittar jag inte längre men har sett den siffran men i alla fall på FI:s sida kan hittas:

   I ljuset av den ekonomiska osäkerhet som den pågående coronapandemin medför förväntar sig FI att bankerna inklusive kreditinstitut och andra finansiella företag som försäkringsbolag ska vara återhållsamma med aktieutdelning och aktieåterköp fram till den 30 september 2021. Summan av utdelning och återköp i bankerna under denna tid ska därför inte överstiga 25 procent av det sammanlagda nettoresultatet för de två räkenskapsåren 2019−2020.

   Delete
 3. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

  E-post : combaluzierp443@gmail.com

  ReplyDelete