Saturday, November 27, 2021

Ja så är det

 Det var verkligen inte meningen att skriva ännu ett inlägg idag men efter läsning av Anna Dahlbergs ledare idag på Expressen, Sveriges styrkor som land slarvas bort en efter en är det omöjligt att inte ge någon kommentar.

Anna Dahlberg tillhör en av de ledarskribenter som allt som oftast skriver både bra och intressanta samt viktiga ledare. Denna är inget undantag men läs själva ledaren!

Både rubriken ovan samt inledningen:

"Veckan då Sverige blev en internationell driftkucku säger tyvärr en hel del om tillståndet i landet. På flera centrala områden har Sverige tappat sin tidigare styrkeposition."

är ju tyvärr mycket träffande och talande för hur de folkvalda förmågorna del för del, bit för bit monterar ned både landet Sverige samt dess internationella rykte.

Det var inte särskilt längesedan skriverier så som:

"Tyska Bild skriver att "Sverige är det farligaste landet i Europa"

gick att läsa.

Det var inte heller längesedan BRÅS kom med svart på vitt i sin senaste rapport över hur pass illa det är ställt i Sverige utanför ljuget från många av de folkvalda samt hur av vilka grupper i landet som står för vilka brott samt med vilka procenttal.

Jomshof kom dag med ett utspel som är både läsvärt och tänkvärt samt modigt, läs här. Huvudbudskapet är klockrent:

"Vi behöver ett totalt omtag i svensk skola, säger partiets skolpolitiske talesperson Richard Jomshof (SD)"

Veckan har onekligen varit mycket givande och äntligen har sirapen i grytan börjat att så sakta röra sig. Det börjar mullra alltmer både här och där och förhoppningsvis fortsätter det.


No comments:

Post a Comment