Saturday, November 27, 2021

Boktips 7: Rik utan panik

 Det har blivit dags för boktips #7. Det läses i vanlig ordning flitig på och bok efter bok avhandlas och läggs till handlingarna. Några få utvalda blir till boktips medans de flesta inte blir det.


De flesta boktipsen som ges är på böcker utgivna av Sterners förlag som ligger bakom utgivandet av ett stort antal ekonomiböcker med FIRE i fokus.
Rik utan panik är en liten, informativ och lättläst bok. Som så ofta med böcker utgivna av Sterners förlag är den trevlig och intressant att läsa. För den som redan kommit en bit på vägen mot FIRE är det mesta välbekant i boken men repetition är modern till allt lärande även om dagens svenska skola till stort del verkar ha glömt bort detta enkla och välbeprövade koncept. 

Boken startar från allra första början och går sedan igenom en hel del av det som behöver kännas till för att starta FIRE resan. Kalkyl tar alla chanser till fördjupning och repetition så boken lästes med stort intresse och nog hade den varit alldeles utomordentligt bra att ha haft där under 2017.

Betyg: 4/5

Boktips 6 hittas här.


No comments:

Post a Comment