Monday, February 28, 2022

2/12

 Så var då 2/12 eller 1/6 av året 2022 avklarat! Februari har i vanlig ordning bjudit på kraftig turbulens och då många källor skrivit och skriver om det pågående kriget fokuseras detta inlägg mot Pengamaskinen istället. Energin för bloggande är låg då mycket annat kräver fokus men framförallt är det jobb#2 som slukar mycket tid. Det studeras frenetiskt som vanligt och bok efter bok betas av. Ett gammalt intresse har också plockats upp mera seriöst och en målsättning har formulerats vilket kräver hårda studier även detta. 

I Jobb#2  har det skett några köp men annars ligger fokus för närvarande på fas 2. En översyn är under exekvering och hittills har den löpt på enligt plan. Det har varit många funderingar fram och tillbaka men ursprungstankarna har hållit emot sidotankarna vilket får ses som ett hyfsat bevis på att de var ganska korrekta i sak.  

Medans tankarna och övningarna i fas 2 pågår tillsammans med en ny översyn tas utdelningarna som vanligt emot med öppna armar och ett varmt välkomnande. Att nå den fantastiska nettoutdelningssumman om 500,000 kr hägrar ännu och det går sakta sakta framåt mot målgången:


Glädjande nog klarade februari av det uppsatta årsmålet om 5,500 kr VARJE MÅNAD i nettoutdelning vilket innebär att 2/12 (inte att förväxla med rubrikens 2/12 syftning) månader nu klarat årsmålet. Då Nobina tråkigt nog försvann ifrån börsen lyser juni månad nu röd vilket är irriterande men antagligen kan inget göras för att åtgärda detta tapp ifrån Nobina innan juni är här. 


Kalkyls Pengamaskin hyste väldigt länge en verklig chans att dra in över fullständigt osannolika 100,000 kr i nettoutdelningar för EN ENDA MÅNAD men då några bolag flyttade sin utdelningsmånad mot förra året gick den bedriften om intet. Mest en kul sak hade det varit men ändå!?... 

ABB meddelade idag via Avanza om sitt normala och ytterst förträffliga utdelningsförfarande som innebär att den schweiziska källskatten om 35% undviks. Har för mig att det var Wallenbergarna som krävde detta förfarande då gamla fantastiska ASEA slogs ihop med Brown Boveri och bildade dagens ABB. Glöm inte att anmäla detta innan den 15/3!



1 comment:

  1. För några dagar sedan fick jag en online gratis konsultation med Dr.oduduwa, jag kommunicerade med honom oro och han tar tillbaka min ex kärlekspartner efter att vi har skilsmässa i nästan 6 år nu, jag är mycket tacksam och glad att dela med mina vänner det nya sätt jag upptäcker att få tillbaka ex kärlekspartner även efter så många års separation, de kommer fortfarande att tänka på din kärlek och de kommer tillbaka för att be om ursäkt till dig utan att du ber dem eller ringa dem att återvända, det här är en bra kärleksstava Charm inkantationsböner som fungerar riktigt bra och snabbt.
    Få gratis konsultation nu via (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    https://wa.link/q5f107

    ReplyDelete