Thursday, April 7, 2022

600 tkr

 Med dagens utdelningsskörd bokförd kunde nästa 100,000 kronors nettoutdelningsmilstolpe bockas av och Kalkyls Pengamaskin har nu totalt jobbat in hela underbara fantastiska 600,000 kr i nettoutdelningar!!!

Glädjen och tillfredsställelsen att kunna bocka av denna milstolpe är enorm! På något konstigt sätt känns den mycket mer betydelsefull än den för 500,000 kr och förklaringen är nog en blandning av olika saker men några viktiga är nog:

  • 600,000 kr är förstås 100,000 kronor mer än 500,000 kr
  • 500,000 kr var slutet på resan mot halvmiljonen
  • 600,000 kr innebär en riktigt start på resan mot miljonen, närmare bestämt
    100,000 kronor närmre den hägrande miljonen
Det är för en Fire-kämpande Kalkyl en helt enorm summa och på riktigt känns det som om portföljen börjat att bli den där snöbollen alla pratat och pratar om. Det var några år sedan Utdelningsseglaren nådde sin första miljon och därefter gick det fort mot miljon nr 2 för honom. Med beundran och stort intresse har Kalkyl följt sina föregångare/inspiratörer och deras fantastiska resor och att Kalkyls Pengamaskin nu börjat sätta fart är fantastiskt!

600,000 är 60% av den hägrande miljonen och ännu återstår en stor del av utdelningsskörden. Hela veckan har haft upplägget av en slags semester även om det jobbas på som vanligt på jobb#1, veckan har varit anmärkningsvärt trevlig och stimulerande på många sätt. Tillfället har tagits i akt att helt enkelt bara få lov att njuta lite av allt det mycket hårda slit som ligger bakom Pengamaskinens fasad. Allt det som inte syns, som inte hörs och som det inte vågas berättas om.

Mot miljonen och redan imorgon är Inslussningsrännan redo att välkomna fler sköna slantar!

2 comments:

  1. Glädjer mig med dig bäste Kalkyl. Hårt sparande ger resultat. Har idag köpt lite aktier och det känns bra att vara igång igen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uppmuntrande ord Myntaren, tackar för dem! Ja, lika bra du återuppbygger din portfölj fortast möjligt ju men förstår definitivt ditt trevliga inköp! Norge, både du o Sparo har satsat på detta lilla Norsk-Hydro land, vad är det jag missat?!

      Delete