Wednesday, April 6, 2022

Fina utdelningar orsakar köp

 Då pengarna rullar in i en härlig ström just nu går det också att ta vara på de tillfällen för inköp som ges. Således blev det gjort några inköp under dagen vilket kommer få effekt både för utdelningarna detta år men mest för kommande år. Inslussningsrännan fick verkligen bekänna färg idag och flödet var kraftigt men hanterades utomordentligt. Redan imorgon kommer fler slantar att välkomnas in. 

Skördetiden är en fantastiskt tid på året att befinna sig i. Att se sitt alster, som skapats med mycket tid, möda och jobb, leverera är obeskrivligt tillfredsställande. Trots mycket på jobb#1 denna vecka, som vanligt, känns veckan hittills som en slags semester och den känslan är inte dum alls förstås. Onsdag har det redan hunnit att bli vilket innebär att det snart är fredag igen. 

Att Avanzas utdelningssammanställning i appen är trevlig håller nog de flesta med om men äntligen har det konstaterats att den däremot inte alltid är helt korrekt, misstankarna har funnits ett tag men har varit svårt att sätta fingret på vad som varit fel. Mästerexcelarken vinner och har rätt och hur Avanza egentligen lyckas att ha fel är litet av en gåta men spelar mindre roll för skrivande då den mest används för snabba kontroller. Det som tillslut gav bevis på att Avanzas är något felaktig handlar om kommande utdelningar denna månad där den återstående summan enligt Avanza absolut inte kan vara rätt då endast en enda utdelningssumma överstiger den återstående totala summan på Avanzas sammanställning för månaden.

Nåja, petitesser och lyckan blir inte mindre av sådant och diverse irriterande pop:ups om nya appversioner. Kalkyls Pengamaskin jobbar frenetiskt på liksom dess ägare och strävan mot nya höjder och nya mål kan fortsätta! Redan imorgon kommer en ny stor milstolpe att kunna bockas av och det är att hela 600,000 kr i nettoutdelningar då har tagits emot!!! Det känns som några få dagar sedan som 500,000 kr nåddes men det är alltså redan dags för nästa 100,000 kronors stolpe att bockas av!


 

2 comments:

 1. Jag kunde inte uttryckt mig bättre själv, det är precis så jag också känt mig denna veckan när utdelningarna droppar in en efter en. Ja så skulle man ha det alla veckor året om :-)
  Grattis till att nå en riktigt fin milstolpe!

  Mvh // PP

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar! Härligt! Ja det är en fantastiskt känsla när utdelningarna formligen väller in. Håller med, borde vara likadant varje vecka! Vi får kämpa oss dit!

   Delete