Friday, April 8, 2022

Jobb#2 och mot FIRE

Fredagskväll och klockan har hunnit till 22:00 men för en kämpande Kalkyl innebär numera fredagar sällan krogbesök och annat nöje som förr var det stående inslaget. Just nu roar det inte så mycket och skapandet av det där där man vill befinna sig längre fram på stigen är viktigare och mer givande. Översynen nr 2 har i veckan tagit ett ytterligare steg och ursäkta om det är något kryptiskt att läsa om, det beror på att även om öppenheten är stor så finns det begränsningar. De återstående stegen i andan av översyn nr 2 är inte enklare men däremot mer solitära och solitären är förstås Kalkyl som åter måste fatta en hel del tunga beslut. Kvarnarna på de yttre linjerna har malt färdigt och nu återstår beslutsfattandet för Kalkyl.

Det är dock ganska angenäma beslut att fatta men dock ska de inte fattas alldeles för lättvindigt då det kan straffa sig längre fram. Då hyfsad omvärldesrealitycheck exekveras känns det som om tillräckligt information finns tillgänglig och att beslut därmed kunna tas. Att Översyn nr 2 nu är klar med avseende på externa faktorer är förstås underbart och drömbilden om vart en FIRE-strävande Kalkyl snart vill befinna sig blir än mer påtaglig. Kvällen för jobb#2 är ännu ung och det återstår för en småbarnspappa några få timmar där total fokus kan ges åt tankarna och självklart nyttjas diverse stimuli för att trivsel, tankar och energi ska hållas på rätt nivåer.

Glädjande nog har även Avanzas utdelningsprognos tickat upp betänkligt och som vanligt gäller att för varje upptick så närmar sig Avanza Sanningen som skrivs av Mästerexcelarken!!!

No comments:

Post a Comment