Thursday, May 12, 2022

Klarar veckan

 Klarar veckan att sluta på plus? Ja det är frågan förstås. Idag rapporterar både 'idag' samt '1 vecka' med blåa siffror! Det känns som om det var ett tag sedan '1 vecka' lyste med blått... Stockholmsbörsen backade tydligen 0.2% till OMXS30 1973, detta var inget Kalkyls Pengamaskin märkte av och en liten dagsökning kunde alltså istället konstateras. Valutarörelserna hittills under dagen ökade på de årliga utdelningarna.

Veckan har rusat fram och imorgon är det fredag igen, känns som det egentligen endast borde vara onsdag eller nåt imorgon för så snabbt har det gått denna vecka. I vilket fall är det förstås trevligt med fredag igen och nästa lön börjar komma inom räckhåll. Ja det är som sedan FIRE-resan inleddes ett ständigt jagande efter nästa lön. Just denna blir förstås lite roligare då den sura skatteinbetalningen blev gjord på förra lönen och några sådana hemska räkningar finns inte, ännu i alla fall, som maj lönen behöver reglera.

Utdelningarna strömmar fortfarande in även om flödet minskat. Ingen koll på om något trevligt på den fronten sker imorgon men gissningsvis blir det några slantar som kan välkomnas. Idag blev det några tusen och känslan av att både dra in pengar på sitt jobb#1 och på jobb#2 är oslagbar. Aviseringsljudet tyvärr avstängt för det mesta så att inte för mycket uppmärksamhet påkallas...


No comments:

Post a Comment