Saturday, May 7, 2022

Status på året

Detta kunde definitivt blivit ett helt annorlunda inlägg med gissningar om vad som kommer att ske o.s.v. boostad av läsning och tankar under veckan men så mindes Kalkyl att självaste Mr Buffet inte nedlät sig till sådana spekulationer...

En hittills alldeles underbar lördag har kunnat avnjutas och avnjutes fortfarande! Den är dessutom mycket välförtjänt då jobb#1 definitivt krävt sin tribut under en tid... Det blev härligt väder och en del tid över till att studera viktiga saker samt nu tid för jobb#2! Tempen på Kalkyls Pengamaskin och dess prestation hittills under år 2022 är inte alls dum. För april månad var Avanzianernas genomsnittliga utveckling betydligt sämre än Kalkyls och för mars cirka i paritet:

  • Mars: +3.70% mot Avanzianernas +3.44%
  • April: -0.16% mot Avanzianernas -5.72%
Statistiken enligt Avanza. När nu Avanza har sådan fin statistik är det väldigt synd att det inte går att få upp den för vilken månad och vilket år som helst. Helt klart en förbättringspotential!

För året 2022 sattes ett nettoutdelningsmål om 250,000 kr och så här ser det ut just nu:


Det ser med andra ord ut som att nettoutdelningsmålet utan bekymmer kommer att kunna nås.

Det får väl avslutas med, att i ärlighetens namn sägas, att det går nog inte en enda dag utan att tankar på att inträda i FIRE och att därmed slippa jobb#1 och dess många gånger ytterst tråkiga och oinspirerande moment samt dessas anförare.

1 comment:

  1. Hej! Skulle vilja komma i kontakt med dig om möjligt. Du får gärna skicka en mail till 10arsplanen@gmail.com. Hittade ingen sådan här på bloggen nämligen :)

    ReplyDelete