Tuesday, July 12, 2022

600

 Idag kunde ännu en utdelning välkomnas in i Inslussningsrännan tillhörande Kalkyls Pengamaskin och det blev ett jämt och stort nummer i antal:

600 st  

Pengamaskinen har alltså nu tagit emot 600 st utdelningar och den ackumulerade nettosumman passerade med denna utdelning 740,000 kr. 74% av den hägrande miljonen är nu bärgad! Glädjande och fantastiskt nog ligger redan flera utdelningar under bearbetning och är på väg att slussas in, det handlar om transatlantiska sådana och bör mottagas på torsdag eller fredag. Ynka 51 kronor in på nästa 10 tkr stolpe är avklarade men en kraftig skjuts framåt bör alltså erhållas redan innan veckan är över. Det tog alltså exakt hela 7 dagar av väntan att nå detta delmål då det förtretligt nog saknades en knapp hundring... Det gäller att ha tålamod.

Idag är första dagen på semestern, ja semester ifrån jobb#1 alltså. Med jobb#2 är det så fantastiskt att ingen semester behövs då det är både ett jobb och ett intresse. Så var det med jobb#1 också under många år tills energin nötts ner av meningslösa och högfrekventa möten och pladder som inget tillför mer än i sällsynta fall. Det fantastiska med jobb#2 är att någon chef mer än skrivanden icke finnes och redan där har jobb#2 passerat jobb#1 med hästlängder i både trivsel och effektivitet!

Med rådande perversa kWh priser får bloggandet och datoranvändandet hållas nere då Rosenbad inte har öppnat möjligheten för hårt prövade Skåningar att skicka in sina höga elräkningar till postbox Rosenbad - Elkompensation avd. Haveri.

För halvåret detta annorlunda år ser prestationerna ut så här:Mot 750 tkr!!!

2 comments:

  1. Det var inte dåligt Kalkyl. 600st och 750k. Det är bra att mäta för att motivera sig att fortsätta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det tar sig helt klart NLI! Mätandet är otroligt viktigt för mig och dessutom en mycket trevlig sysselsättning!

      Delete