Saturday, August 27, 2022

Därför måste de

 Anna Dahlberg som skriver ledare på Expressen har skrivit en riktigt läsvärd sammanfattning med titeln "Därför måste de rödgröna bytas ut, läs här. 

4 comments:

 1. Ingen munter läsning, speciellt inte med tanke på att S kommer behålla makten med stöd från V, MP och C.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej verkligen inte. Jag kunde inte sammanfatta det bättre själv och hon fick med de stora och jobbiga punkterna. Det ser inte alls bra ut tyvärr.

   Delete
 2. "Det tar aldrig slut. Och att döma av hur lite som har hänt är viljan att på allvar ta itu med problemen begränsad"

  Och så kommer det att fortsätta. Det tar minst tio år innan det blir bättre har ju statens företrädare inom polisen officiellt uttalat. Dvs de närmaste tio åren kommer att bli sämre, eller oerhört mycket sämre innan det möjligtvis blir lika dåligt som det är nu.

  Men det är ju så majoriteten vill ha det, för det är så de som röstar väljer att lägga sina röster. Dvs en majoritet vill få det sämre, och jobbar aktivt för att det ska bli riktigt dåligt.
  Man kan ju fundera över varför de gör det, men faktum kvartstår, det är så de i praktiken vill ha det för det är så de agerar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är det som är så märkligt, varför tycks det aldrig liksom ta slut. När är nog nog? En Jimmy Jansson (S) i Eskilstuna röt ifrån med ord som kunde varit mina egna efter helgens illdåd där en kvinna och ett barn blev träffade på en lekplats av alla ställen. Nu får det tamejfan vara nog. Inför undantagslagar osv. Ja det är ju sådant jag i ett flertal inlägg redan pratat om. En hel del drastiska åtgärder måste sättas in och det är NU, inte imorgon. Sätt hårt mot hårt är det som behövs annars är skattetryckens ledande paradis Sverige snart blott en saga...

   Delete