Tuesday, February 13, 2024

Avtal? Heder?

 Den tragiska farsen om S-ledamoten El-Haj och Bidrags- och semesterpartiet för nysvenskar (S) fortsätter.

(S) praktiserar användande av ett kandidatavtal när någon ställer upp för val i S i Malmö:

Som så mycket annat i det ännu "svenska" samhället i Sverige bygger mycket på förtroende, ärlighet och hederlighet. Att (S) i stora drag nu spelar förvånade och upprörda när någon, i detta fallet El-Haj, inte väljer att agera i samförstånd med avtalets utformning när runt 70 tkr/mån står på spel visar igen med vilken senil-dement naivitet det ageras i stort i Sverige...

Självklart borde avtalet sett annorlunda ut och självklart borde ett parti äga rätten att rösta om en person ska uteslutas eller inte och därmed avsättas ifrån sin Riksdagsplats med omedelbar verkan och dessutom utan någon slags fallskärm o.s.v. 

Som vanligt är allt smått förundrande, provocerande och sjukt irriterande i landet. P1 har ett (orkar inte kolla namnet) program där en kriminell ungdom intervjuas och bekräftar det de allra flesta, ja utom politikerna, redan förstått: SIS hemmen fungerar som den bästa utbildningen mot tyngre kriminalitet.

Igen och alltså ännu ett monumentalt haveri där svenska skattebetalares pengar förbrukas i mängder och bara skapar än värre problem, både för samhället men också för individen. 

Nej, skatten borde halveras i Sverige och myndigheternas alla anställda genomgå både IQ-, EQ- och massor med andra test. Om de klarar testerna blir de återanställda annars skickas de till den icke-fungerande A-kassan. Kölappen kan de ägna resten av dagen åt att hitta för egen maskin.

 


   

4 comments:

 1. Ja S fick sig en slev av hur kul det kan bli med mångkultur när en så kallad "svensk" politiker inte ser sitt parti och sitt nya land som högsta prioritet, utan snarare sin forna folkgrupp och land han flydde från. El-Hajen hamnar i samma låda som svenska politiker som springer Putins ärende. De borde fråntas sitt medborgarskap och åtalas för landsförräderi... nästan i alla fall.

  Hur som helst hoppas jag att detta blir en tankeställare för S och den alltid så självsäkra och bittra Magdalena. Vi såg en repris av hennes replik till Kristersson när hon nästan står och gråter. Min fru fick se detta och undrade (med asiatisk brytning) "vad är det med denna människa, hon är ju så fejk, står och låtsas gråta". Ja, tyvärr kan man göra så och ändå ha stöd av var tredje svensk. Hoppas gruvligt att de där krokodiltårarna svider gott nu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Härlig kommentar Snålgrisen!
   Ja vilken talande historia S på egen hand lyckats få till.

   Gillade "självsäkra och bittra", tycker hon är rakt igenom förfärlig att ha inom politiken, en ny Mona Sahlin fast i ännu värre tappning...

   Ja farsen o hycklandet under tårar var helt rubbat och sjukt, det är få som inte tycker det...

   Delete
 2. Hejsan Kalkyl.
  K här från bloggen Koll på kontot.
  Vad tror du om att utbyta blogglänkar?
  God avkastning på dig:)
  /K

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hejsan KPK!
   Missade din kommentar och förslag, jag har lagt in dig.
   Önskar god avkastning på dig med!

   Delete