Sunday, February 11, 2024

Slut på tårar och förtroende?

Bidrags- och semesterpartiet för nysvenskar (S) och dess Magdalena Andersson verkar så tillslut fått nog av El-Haj. Det var några månader sedan Maggan i full skrud i Riksdagens Plenisal började gråta som svar på ett uttal Kristersson gjorde. Kalkyl såg hela spektaklet som först var en "normal" och sömnig riksdagsdebatt innan det hela blev mycket känslosamt för Maggan. Hennes utspel var ett av de värsta Kalkyl beskådat och det kändes inget vidare med en Maggan som först med skakande kropp och sen darrande röst satte igång sin utläggning under tårar kring Kristerssons uttal kring El-Haj.

Nu verkar dock trots Maggans kamp för att "rentvå" El-Haj ha nått vägs ände och partiet har beslutat om att El-Haj bör lämna sitt Riksdagsuppdrag.

Maggan och S i helhet jobbar hårt vidare med att bränna ner det lilla uns till förtroende partiet ännu har kvar hos de väljare i Sverige som inte somnat in i fullständig dvala och accepterar S som bästa partiet oavsett vad S sysslar med eller har eller inte har sysslat med. Med sina 35+% är stödet en gåta. Dagens S är väldigt långt ifrån det Socialdemokraterna som Kalkyl under större delen av livet hållit sig till och varit det självklara partiet i yngre år. Av det gamla Socialdemokraterna finns ytterst om ens något kvar och det nya S är ett parti som ljuger, gör 180 graders vändningar i både NATO och kärnkraftsfrågor utan att blinka. Bedriver diverse kohandel med MP och VPK och en del annat, det mesta går ut på att montera ned Sverige än mer än redan gjorts samt att dränera hederligt och hårt arbetande folks plånböcker än mer och med dessa pengar ge mer bidrag till de som litet gott gör för samhället överlag. Någon självkritik har de inte uppvisat de senaste 40 åren trots att det ändå är S som suttit vid makten under flest år när Sverige med stadig kurs och accelererande hastighet körts mot botten, en botten vi tyvärr ännu inte ens sett gissningsvis...

Arrogansen och stöddigheten samt avsaknaden av självkritik hos partiledare Andersson för S är anmärkningsvärd och djupt beklagansvärd. Lyssna på de senaste Ekot i P1 och ta del av hennes retorik och framställning... Det räcker så bra så Maggan... Något förtroende borde inte finns kvar alls för Maggan och tyvärr inte heller för det idag totalt maktgalna och maktfullkomliga S.

 

6 comments:

 1. Var det El-Hajen som gick bet och kärnkraften lades ned, därav de rekordhöga elpriserna...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ja kanske det faktiskt finns nåt samband! Allt verkar möjligt eller omöjligt i Sverige.

   Delete
 2. Hoppas verkligen Tidö-partierna nu tar varje tillfälle att påminna Maggan om vilken hycklare hon är.
  Först det pinsamma skådespelet när hon skulle försvara Hamasanhängaren och nu när sanningen kommit ifatt vill hon helst hålla sig borta från att kommentera och istället flytta fokus till något annat.
  Just det här med att flytta fokus är verkligen en paradgren hos sossarna vilket tyvärr nästan alltid verkar funka på statlig media.
  Mvh CB

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallå CB! Ja det får vi verkligen hoppas, vi får också hoppas att det ändå stora stödet S har kvar börjar minska. Nu måste väl fler börja vakna? Tyvärr kör S på med sin retorik att det är Tidö som sett till att vanligt folk inte kan betala varken mat, hyra eller räntorna längre... Ja Tidö ligger också bakom massvarslen inom sjukvården...

   När ....... ska rätt fakta föras fram? När ska folk förstå att inflationen (orsak) och styrräntan (nuvarande "verktyg") ligger bakom de ekonomiska problemen, borde inte heller glömmas bor vem som satt på makten (=S) under pandemin när alla stödmiljarderna slussades ut vilket förstås orsakade inflation längre fram (=nu)...

   Delete
 3. Ja sossarna tar verkligen priset när det gäller att betee sig äckligt i media och offentliga framträdanden. Det var en kärring från västra götalandsregionen med i söndagens agenda, och hennes rövslickande till partiledningen gjorde mig illamående. Fick faktiskt ta och gå en sväng. Annars gjorde Lena Hallengren ett mycket svagt nummer där man kommer med en massa förslag som man av någon händelse ivalde att strunta i under de åtta år man satt vid makten. Nu helt plötsligt är de jätteviktiga och gud nåde Tidölaget som sölar vid makten. Visst, när man är i opposition ska man klaga på den sittande regeringen, men på det sättet och med den intensiteten som Maggan och S gör det på blir bara löjligt då det inte var så länge sedan de själva satt vid makten... de fick sig visst också en känga av Messias i Svenska nyheter.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallå Snålgrisen!

   Ja fy fan för dem (S). Det var längesedan det gick för långt men trots det fortsätter det gå än längre... Gör som du ibland av ren omtanke om mig själv, tar en lång promenad så man kan lugna ner sig lite.

   Bara jag tänker på senaste UG blir jag förbannad igen...

   Det är tydligen ok att S alltid sölat och kommer att söla med precis ALLT vi hederliga människor önskat sen länge...

   HEJA TIDÖ!

   Delete