Thursday, October 31, 2019

Mot 1500 kr/månad varje månad - del 2

Ribban sattes upp till 1500 kr/mån 190910 och idag tog handelskonflikten ännu en ny utveckling och med det köptes följande in:


 • 30 st Altria för 44.70 usdst

Detta köp avslutade därmed "Mot 1500 kr/månad varje månad":


När ett mål är avklarat är det lika bra att sätta nästa och därmed höjs ribban ytterligare ett steg till 2000 kr/månad:Den nya utdelningsfördelningen ser nu ut så här:6 comments:

 1. Altria är ett intressant case. Det är oroväckande att de köpte Juul till rejält överpris (som de nu får göra nedskrivningar för), samt att det dör en del folk av vaping. Men som jag förstår det lägger folk i annat skit i sina vaping-cigaretter, det är alltså inte substanser som Juul säljer? Vi får väl se vad som händer i Kina också, där är ju försäljningen av vaping-produkter stoppad. En rörig aktie kan man tycka.

  ReplyDelete
 2. Hallå Snålgrisen! Ja Juul är ett bekymmer men förhoppningsvis har nergången tagit med detta och vi får hoppas att folks egna tillsatser håller i alla fall som dyker upp. Förhoppningen är ju att Altria fortsätter att generera pengar!

  ReplyDelete
 3. Ska också höja min lägstanivå för utdelning/månad.

  Har samma "problemmånader" som du, med undantag av augusti där jag har Tele2 som stor utdelare som räddar månaden.

  Vi delar alltså jan, feb, jul och dec som svaga månader.

  Altria som du nämner ovan kommer starkt hjälpa upp jan och jul. Har du något tips på en bra feb-utdelare utöver AT&T som jag redan har?

  ReplyDelete
 4. Abbvie är en kandidat! Problemmånaderna 1,2,7,8 samt 12 är ju rätt svåra, framförallt är 1,7 problematiska så tips mottages gärna. Finns några banker men annars ligger da på kring låga 3%. Har dock i stort accepterat lägre da framöver då det nog är oundvikligt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Abbvie får det bli för decemberlönen. Har haft den under lupp ett tag...

   Några Altria för novemberlönen så klarar jag 1000 kr varje utdelningsmånad.

   En bra start att jämna ut utdelningarna lite.

   Delete