Friday, March 25, 2022

En lång vecka

 En lång och hyfsat kass vecka har äntligen nått fram till fredagen. I början av veckan kändes det som om den aldrig skulle orkas med, sömnen har varit usel och ja det har varit en del annat strul också. Dessbättre kom fredagen alltså även denna vecka. Att det dessutom är lönefredag är ju än angenämare!

Då motionen klarats av för dagen blev det direkt efter jobb en stunds trivseltid framför Mästerexcelarken och några utdelningar kunde bokföras. Vi skriver denna fredag den 25:e i mars månad och därmed är den långa väntan på pengainflöde äntligen till ända och inflödet började alltså med lönen. Denna månad fanns inga privatlån som skulle regleras mot frun och från denna stund, inflation och bränslepriser till trots, innebär det att soliditeten äntligen skall öka betänkligt.

Redan på måndag sätter skördefesten igång på riktigt och förberedelserna ser ut så här:

  • Inslussningsrännan tillhörande Kalkyls Pengamaskin är nymålad och i gott trim inför vad som komma skall! 
  • Mästerexcelarken har förberett nya tomrader i arket som registrerar de löpande utdelningarna
Det kommer att bli åka av!

Översyn nr 2 av den ekonomiska översynen tog också ännu ett litet steg framåt men funderingarna är inte helt avslutade än och det blir till att fundera klart under helgen på om alternativ A eller B skall väljas. Egentligen är det inte mycket att fundera över men ja, pengar är pengar och kräver eftertanke.
 

2 comments:

  1. Trist när det kör ihop sig i livet. Hoppas på snabb bättring för din del !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tackar NLI det var snällt skrivet! Jaja det är inte så farligt men sömnbrist är vad det är och jobb#1 karusellen har de flesta av oss FIRE strävare en portion av allesammans så mot FIRE!

      Delete