Saturday, April 13, 2024

Tomhet

 På Onsdagskvällen den 10:e april år 2024 sköts Mikael ihjäl i Skärholmen i Stockholm i Sverige, ja i Sverige år 2024 sköts alltså en 39 årig man och pappa ihjäl på väg till simhallen med sin 12-årige son. Det är nog få som kunnat gissa före år 2000 att en sådan händelse skulle kunna inträffa i Sverige, men nu år 2024 tror jag att de flesta inte ens längre är förvånande att det tyvärr och tragiskt nog ändå hände. Mikael är inte heller det första eller enda offret för det allt värre våldet som tagit sig in i Sverige, historierna och människoödena blir allt fler och tyvärr finns en röd tråd väldigt närvarande i händelserna, en tråd man antingen väljer att se eller väljer att blunda för.

Mikael och sonen blev troligtvis utsatta för trakasserier i en gångtunnel och Mikael likt Kalkyl orkade eller ville inte bara gå eller cykla vidare och låtsas som att hånfulla kommentarer och annat var ok. Mikael konfronterade individerna som självklart och tyvärr inte spelar efter normala samhällsregler, sådana som borde gälla till 100% i skatteförtryckets högborg Sverige med hjälp av fungerande Polis och rättsväsende (något de flesta tyvärr också tycks tro gäller...), som kallblodigt sköt ihjäl 39-årige Mikael. Dödskjutningen skedde alltså precis framför ögonen på sonen... Totalt likgiltigt, kallblodigt och nonchalant.

En ny gräns har nu passerats, ja tyvärr ännu en alltså i den nedåtgående spiralen Sverige befinner sig i sen länge... Både Kalkyl och bloggkollegan Snålgrisen har flitigt försökt föra fram den eländiga och väldigt bisarra situation som numera råder i Sverige. Ett land som på ungefär 40 år gick ifrån att ha varit ett av världens bästa, tryggaste och mest rättvisa länder till att bli ett av de värsta länderna i hela Europa. Sverige sticker ut på väldigt många sätt och tyvärr är det inte längre på särdeles positiva sätt. 

Mikael kunde lika gärna varit Kalkyl som aldrig backat eller backar. Det känns otroligt frustrerande, fruktansvärt och allt annat. Att Sverige med våra odugliga och alltmer verklighetsfrånvända och töntiga, fega, ljugande samt allmänt okunniga politiker körts så ända in i helvete långt ner i botten är fruktansvärt... Det är ledsamt, irriterande, sjukt, hemskt, fruktansvärt och många andra liknande superlativ som går att hitta. Det är för jävligt och dessutom betalar vi skatt så att detta trams bara kan få fortsätta... Vem minns dödsskjutningen av polismannen Andreas Dalman 30 juni 2023? 

Mikaels svåger och hans syster konfronterade Maggan, partiledaren för Bidrags- och semesterpartiet för nysvenskar (S). Alltså det parti som tillsammans med bl.a. MP och VPK haft allra största delen i att sabotera Sverige med massinvandringen utan och numera utom kontroll. Det har på riktigt gått precis rakt åt helvete. Det är i princip helt omöjligt att allt detta elände skulle kunnat inträffa utan att massinvandringen fått ske... Eller?

 Svågerns blick är så talande och om blickar kunde döda hade den gjort precis det. Hoppas ögonen bränner in i Maggan men Mikaels syster uttryckte tyvärr att så nog inte är fallet ändå, en gås är som en gås och det mesta rinner av. Kalkyl blev mer tagen än någonsin av denna synnerligen fruktansvärda nyhet. Resten av onsdagen kändes totalt meningslös och det var svårt att fortsätta det dagliga jobb#1 som kräver ständiga insatser så att farbror Staten kan få in sina skattekronor så att vansinnesslöseriet kan få lov att fortsätta som om inget hänt.På vanligt politikerdrövelspråk babblar Maggan om varför hon ens är där, svågern vill inte ens se någon politiker där. Maggan kör på med de vanliga fnosklerna som alltid har en enda gemensam nämnare och den är att försöka att få allt att verka så vardagligt, gemytligt, varmt och mer samt att vad som nu hände är alldeles osannolikt och knappast något att fästa vikt vid då det säkerligen var en tråkig engångshändelse:

"pratade med några unga tjejer, tjejer som spelar fotboll här intill. Frågat dem vad de tänker o.s.v."

Ja vad de tänker struntar nog svågern i, frågan är vad fan du själv tänker Maggan - du som sitter på makt och i ett parti som varit tongivande under (för?) många år...

Se snälla igenom skitsnacket ifrån looserpartiet S och lägg inte fler röster på detta parti. Med detta sägs inte att M eller SD är mycket bättre men i alla fall inger de några uns av hopp vilket S inte presterat på många år. Kalkyls syskon har nu uttryckt samma sak som ständigt gnager i Kalkyls eget huvud: 

"Vill inte bo i Sverige längre, men vart flytta? Hela Europa är under attack... Vart flytta?"

(utan barn hade landet Sverige lämnats och antagligen hade flytten redan varit pågående)

Men kanske ska vi hysa mer hopp, ja än mer som vanligt då praktiska resultat alltsom oftast lyser med total frånvaro, lyssna på Ekonomiekot Extra onsdag eller torsdag, där en ny grupp av icke-arbetande skapats och är beståendes av: 
 • nyanlända (<=3 år i Sverige och fortfarande nyanländ alltså, jodå jobbar med SFI och snart klarar jag säga hej på svenska, men jag vill inte och tänker inte förresten)
 • långtidsarbetslösa >=24 månader.
Denna grupp ska nu kunna anställas av företag för 7,500 kr/mån. Staten, ja vi skattebetalare alltså, skjuter sen till summan för att nå minimilönen (betyder ungefär att 20 tkr/mån skjuts till så att den "anställde" ska få runt 27 tkr/mån...!!!???) TILL DEN SOM BLIR ANSTÄLLD!!!... En stötande hög lön för att gissningsvis tillföra väldigt lite, ja en lika hög eller i vissa fall högre startlön än vad många har trots 20+ år i sitt yrke... Måste vara nån Einstein-släkting som kokat ihopa detta förslag ju!

Detta spektakel med folk som saknat jobb (och antagligen en massa annat) i 24 månader eller inte ens kan säga "hej" på svenska ska få pågå i 24 månader... Tjenare, men vad fint, höj gärna skatten för detta blir ju superfint och kommer ge massor med härliga skattepengar in i lilla statskassan ju. Som helgardering tillägger de som jobbar med detta, hm framtidsprojekt, att det ju förstås inte är alldeles säkert att personer i denna grupp därmed kommer att få ett riktigt jobb... Nejnej, jaha, ok, visst, säkert, underbart!!!.............

I Kalkyls värld är en arbetare en person som, ja hör och häpna, oavsett kön eller kromosomer, faktiskt bidrager på riktigt till att få något gjort, till att tjäna pengar till arbetsgivaren och inte som nu utgöra en belastning för skattebetalarna... Att helt enkelt utgöra en resurs och en värdeskapare åt sin arbetsgivare.


Nej Kristersson och alla andra inom politiken: det är ingens Sverige längre, i alla fall inte något Sverige för folk som vill sköta sig och göra rätt för sig. Ändå har Ni politiker dragit det och gett förutsättingarna för att det har nått ända hit... Det är hög tid att börja göra rätt saker. Kanske högt på tiden att utkräva både ansvar och straff för våra politiker och även föredetta sådana när saker går helt fel som det tyvärr gjort?!

Herregud... Men vad fan när vi inte längre kan servera riktiga köttbullar, ja eller stekt falukorv och makaroner, i skolan längre så fattar var och en, ja eller i alla fall borde fatta, hur illa skitet är på riktigt, ja om ni lyfter på huvudet något lite.
 • För egen del kommer Kalkyl fortsätta att våga konfrontera individer
  som bär sig illa åt.
 • Hur tänker du göra? 


Vad händer? Hur kan detta fortgå? Var är polisen? Var är konsekvenserna? Vilka är konsekvenserna? Dags att vakna Svenskar! NU

Kalkyl skriver detta inlägg som en hyllning till människor som Mikael som vågar att stå upp för samhället, för att våga, för att orka, för att vilja. Den tomhet och meningslöshet som tog hårt tag i Kalkyl på torsdagsförmiddagen var hemsk, inlägget är ett slags försök att radera tomheten som slog till.

Kalkyl länkar vidare till det äldre Kalkyl-inlägget En hyllning och tack för lite vidare läsning.

Kalkyl länkar även till ett tänkvärt inlägg av bloggkollegan ZS samt dito tänkvärda kommentarer, När ångesten sköljer över mig. Detta inlägg påminner och speglar en del av den oerhörda tomhet och meningslöshet samt oro som Kalkyl där på torsdagsförmiddagen upplevde, ja alltså inledningen till detta inlägg.


4 comments:

 1. Ja det hela är så sorgligt och helt bedrövligt. Vi vanliga knegare som tillsammans med SD såg detta komma för 10 år sedan, vi bara skakar på huvudet. Nu är det sedan länge alldeles för sent. Mörkermännen är alldeles för många, de går inte att utvisa då merparten av springpojkarna är födda i Sverige. Hjärnorna styr från södra Europa eller Turkiet. Polisen saknar resurser och Tingsrätten har svängdörrar. Jag kan ärligt talat inte se någon möjlig väg framåt. Punktmarkerar Polisen så flyttar man bara sin verksamhet. Capone knäcktes pga skattebrott. Kanske finns det en liknande väg här, där man ger sig på pengarna och lönsamheten istället för vardagsbrotten. Problemet är att åratal av förutsättningslös invandring har gett de kriminella en outsinnlig källa till fotfolk. Folk som är 10-18 år och som inte verkar bry sig om någonting alls. De lyssnar på gangsterrapp hela dagarna P3 och Spotify och umgås i kretsar där det är coolt att vara en "hundragubbe". Fy fan för "förortssvenska" säger jag bara. Det måste vara bra jobbigt att bo i Sthlm, Malmö eller Göteborg och utsättas för denna "arabifiering" som verkar pågå. Här nere i skogarna ser vi sällan några slöjor eller andra icke-europeer, det är mest fredliga thailändare och nån enstaka öst-europee eller kines. Man har ju varit på diverse tjänsteresor till Kista, och det känns som om man teleporterats till något annat land. Jag var mycket i Kista under 2000-talet, och då såg det inte ut så, det kan man lungt säga.

  När det gäller att konfrontera individer, dvs invandrarungdomar med ett stort våldskapital och total likgiltighet, nej tack. Jag har gjort lumpen, jag har utbildningar i närkamp, självförsvar, pistolskytte etc etc. Mot dessa personer har man dock ingen chans. Man kan inte springa ifrån en pistolkula. Jag kan inte heller avväpna 2-4 personer samtidigt. När jag har sänkt person nummer ett och två, med några välriktade slag mot mage, struphuvud och njurtrakt då har redan person 3 och 4 dragit fram sina olagligt inköpta skjutvapen och riktat dem mot min person. Några sekunder senare är jag död.

  Jag har i byn konfronterat en galning i bil som försökte mucka gräl med mig då vi tyvärr parkerade på samma parkeringsplats. En arab i 17-18 års ålder, som direkt sprang fram och började mucka gräl med mig för att jag sa till honom att "du, kanske ska du gå och ta ett körkort". Ett väldans gafflande innan jag gav han en "bröststöt" så han flög 4 meter bak och landade på ändan. En ganska effektiv teknik, då man använder sin kropp och armar i synk och med två handflator fram knuffar angriparen i bröstet bakåt. En bra ickevåldsam teknik för att skapa avstånd till sin motståndare. Görs den rätt får man en jäkla kraft i knuffen då man använder hela sin kropp samt båda armarna. Han gick därifrån sen.

  Jag hoppas och tror att Tidölaget avancerar fram med en jäkla kraft mot gängen. Löser man upp gängen har slynglarna inget val än att sätta sig i skolbänken, då alla deras "idoler" är bakom lås och bom. Vi får hoppas detta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Snålgrisen! Tack för otroligt välskriven, gripande och bra kommentar (precis som vanligt)!

   Jag har som du en hel del erfarenhet inom kampsport (ironiskt nog har jag precis innan jag såg din kommentar skrivit ett nytt inlägg som delvis anknyter till precis vad du skriver). Mot 2-4 personer är man nästan chanslös oavsett storlek, styrka eller andra förmågor... Mot skjutvapen kan en liten spenslig skitunge sänka en direkt...

   Jag minns och tänker på din parkeringsincident ofta. Själv har jag haft två liknande... Två jävla idioter som backade på en motorpåvägsfart och jag höll på att köra rakt in i dem. Jag stannade bilen och gick av. Det gjorde de två i andra bilen med men sen bangade de och skyndade sig in i sin bil igen och drog iväg, tror det var mest tur för dem för... En annan gång i en stor rondell gjorde nån ett korkat/farligt filbyte och jag tutade som fan, de följde efter mig ut ur rondellen och prejade in mig (med fru) till sidan och tokig av ilska gick jag ur bilen och gick emot deras bil. De hoppade in i sin bil och åkte iväg igen. 2-0 men om 3-0 vet i fan.

   HEJA TIDÖ! Nåt annat hopp finns inte, snälla rösta TIDÖ så vi slipper se MagganHaggan och S och damberget igen. De vill ingen något gott.

   Ni som tror på Maggan och (S) borde vakna. Hur är det möjligt att ni är beredda att ge detta (S) ännu en chans? Har de inte redan förstört alldeles för mycket? Jag förstår inte...

   Delete
 2. Ja det var sannerligen en mörk dag. Jag tänkte flera gånger på den tolvåriga sonen som blev vittne till allt detta. Det gjorde mig helt paralyserad.

  På rekordtid tycks vi ha gjort oåterkallelig skada på landet. Jag har svårt att se hur vi skall ta oss ur det här. Vissa i vårt land har inte ens sjukdomsinsikt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Usch ja, mycket hemskt har hänt innan, tex den unga tjejen som blev skjuten, men detta dåd slår nog allt ändå på ett sätt. Vill mest bara skrika faktiskt...
   För landet i spillror ser det kasst ut och tyvärr springer alldeles för hög andel foliehattar ännu omkring. Många tror tydligen fortfarande på förträffligheten hos både vpk o s och att efter nästa val blir allt fixat på nåt magiskt vis...

   Delete