FIRE

Avanza

Klicka och gå in och börja skapa din framtid!

 Nu kanske även Du har fått upp både smaken och lusten för FIRE! Ja det är verkligen inte konstigt om så skett, snarare skulle det vara ytterst konstigt om så inte skett. FIRE handlar naturligtvis inte om att man försöker att dra sig undan samhället, försöker att sluta bidraga eller något annat skumt. FIRE handlar bara om att faktiskt ta en något mera central roll i sin framtid. Istället för att låta åren gå och sätta 100% tilltro till en statsmakt som i allt väsentligt sakta men säkert tyvärr verkar tyna bort främst på grund av egna meriter och tillkortakommanden så tar man alltmer kommandot själv. Självklart sticker detta i mångas ögon men i största allmänhet bottnar alltsammans i att de ännu inte kommit till insikt eller förstått vilka möjligheter som faktiskt finns!

Jag kommer att löpande lägga in väsentligt information här på denna sida men någonstans måste vi börja. Det finns idag en massa både bra och dåliga bloggar, det finns både bra och dåliga informationssidor på diverse bankers hemsidor o.s.v. En sak som du bör komma igång med ganska omedelbart då tiden på börsen är viktigare än något annat: starta ditt sparande IDAG!

Jag har en historik med diverse banker och ligger fortfarande som kund i en storbank, delvis beroende på att kostnaden för den är hyfsat låg och räkningsbetalningsmeckandet fungerar rätt bra. Mitt sparande har jag dock flyttat till Avanza och alldeles oavsett mina ibland kritiska kommentarer till Avanza är det Avanza jag har att delvis tacka för framgången jag haft. Avanza har fel och brister liksom de flesta andra men Avanzas hemsida (webgränssnitt) och deras mobilapp slår det mesta. Avanzas app i synnerhet är mycket mycket bra och den är helt enkelt svårslagen så gör dig själv en tjänst och sätt igång NU, använder du denna affiliate länk får jag Kalkyl en liten summa om du blir kund. Så vad väntar du på:

Avanza

Klicka och gå in och börja skapa din framtid!

Att komma igång

Nuförtiden är det egentligen ganska lätt att komma igång, det gäller som vanligt dock att faktiskt göra det också! Väl med ett konto på Avanza som definitivt bör innehålla i alla fall ett ISK konto kan några fonder köpas in:
En del av fonderna ovan ingår i Kalkyls Pengamaskin medans några inte gör det beroende på direktägande i aktier i stället som utgör fondens bulk. T.ex. Avanza Zero äger Kalkyl inte då enskilda aktieinnehav istället finns för de bolag som anses intressanta.

Boktips - alla men flesta i kategorin: MOT FIRE!!!No comments:

Post a Comment